Sânii sunt foarte fragili

Sânii sunt foarte fragili

Mesajde calauza » Lun Noi 20, 2023 10:02 pm

21.11.2023

Dacă erați atente la ore (presupun că sunt mai mult tinere aici), tot ce scriu eu, era demult în mințile voastre dar, cum persoane (vedeți, folosesc tot mai rar cuvântul "oameni") ANUME intenționate au tras de voi ba cu sport, ba cu "vocaționale", ba cu una sau cu alta, ca mamă și bunică ȘTIU că nu aveți cum să faceți față și abandonați - pentru vanitățile altora - taman școala, manualele.
     Să ne întoarcem la subiect - cu precizarea că eu vă dau noțiuni de bază, într-un limbaj accesibil (ușor de înțeles) și vă spun mereu VERIFICAȚI. Aveți acum surse de informare super, căutați-le pe cele mai simple, logice de pe net, vorbiți cu familia voastră.. Cu cât explicațiile sunt mai complicate, cu atât adevărul este mai ascuns printre cuvinte "pentru că" (interese). Și vă mai spun ceva.. după ce citiți o idee, cu atenție pe punctuație, faceți un fel de gimnastică a minții și duceți o exprimare de-a mea mai departe.. încercați să înțelegeți ce am vrut să spun și de ce, căutați pe net desene, explicații.. nu vă lăsați.. Azi înțelegeți puțin, mâine încă puțin,.. și tot așa.
     Sânii sunt GLANDE. adică nu sunt mușchi, carne sau oase. E acolo un amestec ciudat de vase de sânge, nervi, ciorchini de glănduțe.. toate foarte fragile. Fac parte, dacă-mi amintesc bine, dintr-un sistem (un aparat) numit limfatic ce ajută întregul organism al unei ființe să funcționeze. Toți sânii sunt frumoși așa cum sunt sau nu sunt ei și nu ar trebui sprijiniți cu sutiene (mai ales din plastic) decât la eforturi mari, sport sau când, sub ei, un creion pus orizontal stă (nu cade).
     Pentru că nu sunt mușchi, nici carne, nici grăsime ci GLANDE pregătite (CREATE) pentru alăptarea unui copil nou născut, sânii nu trebuie agresați NICIODATĂ: nici striviți, nici strânși, nici mușcați sau supți de un adult, ba.. dacă sunt mărișori evitați să dormiți pe burtă (pe ei), mai ales când sunteți la ciclu și ei se măresc... nu sunt mingi ergonomice. Când terminați dușul și vă ungeți cu creme (atenție la creme sau uleiuri.. toate intră adânc în piele), nu uitați să ungeți ușor și sânii.. Mai ales la ciclu, când se măresc puțin, au nevoie de creme pentru elasticitate. Soțul sau partenerul care nu pricepe că sânii pot fi DOAR mângâiați ușor, ar trebui dus la instructaj de specialitate.
     Când veți naște și veți alăpta, veți afla mai multe tehnici, după felul vostru și al copilului DAR sânii nu-și pierd niciodată fragilitatea și sunt cea mai expusă glandă.
    Orice stricăciune a unei glande dă peste cap întregul trup (corp).
    ”Șeful” sistemului limfatic, ȘI al glandelor, e Creatorul, Tatăl Ceresc. De aceea diagnosticele sunt aproape "dat în bobi" iar multe tratamente sunt "cam pe lângă"...

Nu vă jucați cu trupurile și mințile voastre, nu sunt reciclabile. Somnul, hrana, liniștea sunt esențiale.. părinții nu măcăne "a prost sau depășit" ci "a spaimă" pentru voi.

Citiți într-o carte de anatomia și fiziologia omului SISTEMUL LIMFATIC și încercați să-l înțelegeți. Prin sistemul limfatic vin "facturile".. de plată ale păcatelor - totul e tehnica Dumnezeirii.. limfa scaldă tot.

Sensibilitățile pot fi moștenite (genetic), cancerele nu. Cele mai multe investigații asupra sânilor se fac prin manevre care - pot chiar și numai ele -distruge sânii.

PS. Un "ștefănescu" (alerga-l-ar pe unde e..) al unui spital care nu mai există acum a vrut să-mi facă biopsie pentru "cancer" deși toate semnele presupuneau o sarcină care nu ieșea la analize. Ceasul rău / pisica neagră,.. o asistentă mi-a lăsat mie fișa că se grăbea iar eu, cititoare bună, am studiat-o și m-am văzut programată - fără acord - la operație. Evident că i-am făcut circ babalâcului și,...
     Sfântul să-l vegheze pe dl. dr. Drâmbăreanu Dorin care a avut răbdarea și profesionalismul să descopere sarcina (și deținea tainele ganglionilor înainte de orice ecografie) care are acum 44 de ani și e mamă.

Da, e o vâltoare medicală globală ca în toate.. lăcomia, banii,.. nu contează victimele... nu vă lăsați.

Primul care mi-a spus că e sarcină a fost tatăl meu,.. cam la fel de băgător de seamă ca mine (sau eu ca el). Pentru că tot știa familia despre cancerul diagnosticat, a avut curiozitatea să mă examineze fără să-mi dau seama (la revelion) și mi-a zis scurt: "da, ai cancer dar cu ochi". Și.. da, a fost și este o relație grea mamă - fiică (poate tocmai sau și din cauze externe) dar e în viață și ea, și eu și mi-a dăruit un nepot .. Nu așteptați prea mult de la fiicele ”din gemeni” .. iubiți-le pur și simplu - ele contează.

29.11.2023 ... orgasmul
Să-l păstrăm ”tabu” (intim, ascuns, interzis..) sau să vorbim despre el ? E insolit (neobișnuit) sau așteptat, dorit ? Să postez subiectul aici sau la ”diavol” ?

Pentru că tot ce credeți că știți e cam eronat.. mă rog.. din punctul meu de vedere.

NU beți niciun fel de alcooluri, nu luați prafuri, droguri, medicamente.. DIAVOLI ! Toate vă îndepărtează de percepțiile reale.. rămâneți într-o stare de permanentă excitație, fără să finalizați, de fapt. Sexul nu e un sport ! Are nevoie de suport emoțional sincer.. trebuie să vă placă, să vă fie drag partenerul.. nu să concurați.

Sunt afrodisiace naturale printre combinații de fructe cu ciocolate.

Femeile au nevoie de sex natural, normal, fără niciun fel de protecții chimice sau cauciucate .. lăsat de Dumnezeu - cel puțin odată pe săptămână - nu numai pentru procreere (copii) ci pentru reglarea naturală a fiziologiei lor, echilibrarea funcționării lor... nu pentru șușanele. Au nevoie de sex mai mult decât bărbații iar atunci când sunt abandonate din acest punct de vedere.. ”comunicarea” devine duel iar accidentele (cancere) se înmulțesc la ele dar și la cei care le determină (prin comportamentul lor) suferința. De-aia religiile au inventat căsătoria, familia.. nu numai pentru control social. Un partener ”legal” se presupune că se menține sănătos (fără diferite boli sau microbi de la alte partenere) deci contactul sexual natural este sănătos. Când îți iubești partenera (partenerul) sunt metode naturale (nu porno, diavolești) de a opri o eventuală sarcină.. fără jenă.

Deci.. nu vă amețiți chimic, nenatural,.. senzațiile, în speranțe deșarte căci nu veți obține orgasmul. El se construiește, mereu, cu drag.

Dacă copiii (mai ales adolescenții) au un program bizar care vă deranjează intimitatea.. nu e vina lor ci neînțelegere și lipsă de disciplină în familie. Ei, adolescenții egoiști și neștiutori (probabil vor citi și ei ce scriu eu aici .. și am amânat mulți ani atitudinea pentru că nu știu dacă voi avea inspirația să nu-i rănesc) au impresia că lumea se învârte în jurul lor.. NU ! Greșit ! Doar părinții, așa cum sunt ei, se învârt în jurul copiiilor lor mai priceput sau mai puțin priceput DAR pentru asta, trebuie ca părinții să poată FUNCȚIONA normal, omenește iar omenescul înseamnă și sex regulat, liniștit iar adolescenții, tinerii, trebuie să le asigure această liniște dacă-i doresc sănătoși, dacă doresc o familie normală. Să se decidă dacă vor familie sau câini, o familie de câini. Câinii (animalele de companie) ca și ”pianul” sau alte vanități sunt EGOISTE - vă vor doar pentru ei, să fiți sclavii lor pe viață. E greu de ales dar asta e. Nu se poate ”și cu traista plină și cu sufletu-n rai”, ”slugă bună la doi stăpâni”, ”cu fundu-n două luntri”... folclorul v-a spus de sute de ani. Imaginea aia care curge diabolic pe toate ecranele lumii cu familia reușită dacă are și câine e o uriașă păcăleală.. care duce, inevitabil la orori familiale, procese, bani, violență, crimă, boală, nebunie.. Dumnezeu nu ne-a creat PENTRU animale ci să administrăm deștept animalele. Sunt sigură că există preocupări interesante, utile și în liniște după ora 22, fără fâțâială prin casă, fără zgomote și egoism.. dacă -și iubesc familia.

Părinții trebuie să aibă copii acasă ca să fie liniștii pentru altele.. Spaima pentru viața copiiilor nu poate fi potolită decât când îi văd în casă, în viață. Copiii vor înțelege asta doar când vor fi, la rândul lor, părinți de adolescenți..

03.12.2023 .... Fertile sau nu..
Când ești fertilă.. dar nu ești fertilă..

Se cheamă, popular, "retroversie uterină". Este acea proprietate a uterului de a se mișca, vibra,.. cum are el chef și nu numai.
Nu e nicio minune ci o consecință a unor eforturi sau gesturi bruște pe care o fată, o femeie.. n-ar trebui să le facă sau, pur și simplu - nu se prea știe.
Am mai spus, mai spun: "nu suntem egali ci complementari".
Uterul revine la poziția naturală, fertilă, când ..
Am luat atitudine pentru că știu și pentru alte feminine..

Dar !!... prea mulți de "bă" să merite să mai privesc.

05.12.2023 ... ”arunc prosopul” :)
Dacă.. în ultima perioadă, vă supără sânii fără motiv: dacă stați mai mult în fund la birou (sedentarism) dar și acasă, dacă purtați sutien ”pentru că” (și mai ales din plastic sau strâns.. numai voi știți de ce); dar mai ales dacă munciți pentru job de acasă,.. scoateți sutienul, rulați un prosop curat, uscat, puneți-l sub sâni și munciți astfel dacă e musai să stați pe scaun (canapea sau fotoliu) – nu stâlciți sânii ! Au mai multă personalitate decât voi. Nu trebuie s-o faceți cu spectatori, nici să vă plângeți, derulați chestia discret.. și îndreptați spinarea. La o oră (aprox.) ridicați-vă și plimbați-vă prin casă sau afară măcar 15 minute (fără prosop)..

13.02.2024 ... și nu e poruncă Dumnezeiască..
Nodulii mamari pot ajunge și la 2 -3 cm.. dar numai la neveste.. (sau fetele, femeile "cuminți").

"Năzdravanele" cu viață sexuală "dinamică" (cel puțin săptămânală) nu prea fac cancer mamar.

În raporturile sexuale normale, neprotejate, în care se face schimbul de fluide natural, lăsat de Dumnezeu acolo unde și cum trebuie, nodulii mamari nu se formează sau se retrag. Rămâne "riscul" unei sarcini nedorite.. dragoste să fie, că se găsesc și soluții.

Reparați familiile !
Căsătoriți femeile și bărbații, refaceți natura lui Dumnezeu pe care le-ați stricat cu mințile voastre bolnave ! La muncă pentru societate !! Întreaga omenire știe să citească, să scrie, să interpreteze. Întreaga omenire știe să se roage la cine trebuie, la Dumnezeul unic și să-i respecte Cele 10 Porunci - nu cele făcute de oamenii care nu răspund de nimic pe lumea asta și care învrăjbesc omenirea decând se află ei pe Pământ.. care au disprețuit și au ținut femeia în cea mai mare negură și continuă s-o urgisească sub multe forme.

Nu există păcătoși, alții decât cei care nu respectă Cele 10 Porunci dumnezeiești. Nu mai inventați păcate într-o lume fragilă... după ce FEMEILE v-au umplut vistieriile !

Pocăi-v-ar Tatăl Ceresc, c-ați smintit omenirea cu răutatea și lăcomia voastră ! Că n-ați crescut un prunc și n-ați mângâiat o fată sau o femeie chinuită în viața voastră.. dar știți să chinuiți, să amenințați și să stabiliți cazne pentru femei, să ucideți prunci și femei.. și nu e poruncă Dumnezeiască.
calauza
Site Admin
 
Mesaje: 85
Membru din: Sâm Mar 07, 2009 4:17 pm

Re: Sânii sunt foarte fragili

Mesajde calauza » Mar Noi 21, 2023 7:38 pm

21.11.2023
Cu mulți ani în urmă, cu foarte mulți ani în urmă, când o femeie se plângea că nu rămâne grea (gravidă) i se spunea (mai în glumă, mai în serios): ”mai schimbați și voi pozițiile !”.. ;)
calauza
Site Admin
 
Mesaje: 85
Membru din: Sâm Mar 07, 2009 4:17 pm


Înapoi la Igienă și sănătate

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron