Uneori mă oftic pentru că .. am mai puține drepturi decât o muscă.
O muscă ȘTIE ce a vorbit Trump cu regele; o muscă ȘTIE drumul banilor din România; o muscă ȘTIE circul din jurul vecinilor..
O muscă ȘTIE circul din jurul ZÂNULUI.. eu, nu.
A trecut aproape un an de când ZÂNUL și trupa cu care voia să măcelărească niște juni care protestează pentru orice contra unor.. unor.. ca să schimbe modificarea care-l plătea de multe zeci de ani să trăiască zeci de ani ca un prinț, cu toată familia lui, departe de țara lui "iubită" de care-l durea în pix deși nu era urmărit internațional.
A fost timp să înțelegem multe.. despre el. Nu l-am votat pentru că era clar cine e și ce muște călărește.
L-am votat pe Simion pentru că - nu-i așa ?! - dă putere celui pe care vrei să-l cunoști dar și ca să-l devoalez pe olimpic în toată originalitatea sa canină.
Buuun... a ieșit Simion dar știa în ce groapă cu lei cade, fără soluții,.. așa că i-a închinat public, președinția, olimpicului.
Nimeni nu și-a pus problema de ce alegătorii ăi blamați, juma' din țară, prin reprezentanții lor, nu l-au propus pe avocatul celebru, mare apărător "al.." în funtea partidului... chestie care ar fi.. sau n-ar fi dar ar fi.. sigur.
Ehee...
25.10.2023
Cum să existe media sau alte instituții și să nu știi unde dispar banii din buget, cum să ai "găuri" bugetare ?!
Eu cred că e doar o proiecție a unei lumi..