Attila Korodi și echipa ... mulțumim !

Attila Korodi și echipa ... mulțumim !

Mesajde calauza » Sâm Mar 09, 2024 6:09 am

08.03.2024 Korodi Attila ... Miercurea Ciuc, Harghita

”Am câștigat procesul împotriva Gabriel Resources. Nu pot stăpânii bucuria pe care o am. Compania a început cu mine și a dorit să termine cu statul român în a cere despăgubiri. 16 ani de procese, cereri de despăgubiri, presiuni politice, joc murdar.
Doamne, nu-mi vine să cred!!!!

Mă bucur ca un copil mic!!!!

Despăgubiri cerute în justiție împotriva mea de un milion de euro. Un sprijin ne mai văzut până atunci în procesul intentat împotriva mea din partea ONG-urilor care au intrat în proces de partea mea și a ministerului. Și am câștigat și atunci, și statul român a câștigat și de data aceasta.

A fost echipa de avocatură care ne-a sprijinit începând din anii 2007. Apărau interesele Ministerului Mediului condus atunci de mine. Și au ținut cu cauza dreaptă până astăzi, 2024.

Când scriu aceste gânduri, tocmai m-ai ieșit somnul din ochi. Poate va fi o noapte albă cu fericire și multe amintiri dure dar și plăcute, despre șantaj dar și camaraderie. Eram atunci extrem de tânăr, dar cu simțul dreptății transmise de oameni de suflet care luptau pentru o cauză dreaptă.

Istenem, köszönöm szépen

Ps. Nu contează redactarea ! Contează că ne-a scăpat pe toți de o năpastă !!! Mulțumesc din suflet echipei pentru mine, pentru copiii și nepoții mei !

09.03.2024 Putere și lumină ECHIPEI !
Nicușor Dan
”Romania a castigat procesul de arbitraj international pentru Rosia Montana. Ce lovitura pentru politicienii si trusturile de presa care abia asteptau sa spuna ca societatea civila e de vina pentru tot ce se intampla in Romania.

Rosia Montana a fost un proiect profund ilegal o uriasa afacere de coruptie, in care sute de politicieni si multe trusturi de presa au fost cumparate la bucata. S-a ajuns pana la o lege speciala, care spunea expres ca proiectul nu trebuie sa respecte legi nationale.

Toata admiratia pentru cei care nu s-au lasat cumparati si dimpotriva, au inceput o lupta care parea pierduta. Eugen David, cel care a initiat totul, Mihai Gotiu, care a documentat journalistic coruptia, avocatul Marius Harosa, care a castigat zeci de procese in care a dovedit ilegalitatea proiectului, ajutat de Dumitru Dobrev si Stefania Simion, si multi, multi altii.
Felicitari ministrei Corina Suteu si primului ministru Dacian Ciolos care au inaintat dosarul de clasare in lista UNESCO, ministrului Bogdan Gheorghiu si primului ministru Ludovic Orban care l-au redepus dupa ce guvernul Dancila il retrasese. Romania trebuie sa fie mandra ca are o locatie reprezentativa pentru istoria si cultura umanitatii.

Nu am putut anticipa rezultatul litigiului de arbitraj pentru ca nu stim nici azi continutul contractelor semnate intre Romania si companie la sfarsitul anilor 90. A fost oricum un gest de iresponsabilitate sa angajezi Romania intr-un proiect profund ilegal. Felicitari caselor de avocatura Leaua Damcali Deaconu Paunescu si Lalive SA care au reprezentat Romania in procesul de arbitraj.”

Ps. Nu mai am cuvinte azi..

09.03.2024 .....
https://www.dcnews.ro/tanczos-barna-considera-ca-folosirea-cianurilor-in-exploatarea-aurului-nu-mai-poate-fi-folosita-nicaieri-in-europa-e-caz-inchis_951868.html

”folosirea-cianurilor-in-exploatarea-aurului-nu-mai-poate-fi-folosita-nicaieri-in-europa-e-caz-inchis”

Uniți-vă, veniți cu un proiect deștept, eu cred în voi..

11.03.2024 să zgândărim puțin istoria recentă
... doar pentru o imagine globală.. altfel, se spune să nu "zgândări" nimic ~ pentru că ~

https://ziardecluj.ro/coldea-a-luat-un- ... steinmetz/

Și priviți "global" ce se întâmplă în lume.. cine și de ce-și face buncăre în adâncul pământului..

Dumnezeirea nu lasă nimic la întâmplare, mai ales când e vorba despre România și români... că mult au îndurat ... milenii.

16.03.2024 ... să ții minte istorie !... când îi mai auzi vorbind (despre orice)

https://www.cotidianul.ro/ei-sunt-vinov ... a-montana/

Ps. Nu merită să detaliez eu.. îi va detalia cine trebuie.

17.03.2024 ce este mila (empatia, solidaritatea la greu)

Când te trădează unii sau alții,.. e normalul, e firescul; când te trădează ai tăi, e semn c-ai investit greșit (sentimente, bani, încredere..).. deschizi ochii către zidul plângerii, nu-ți mai pui sufletul în palmă (că ți-l ciugulesc ciorile); când te trădează ”ai tăi, de sânge” e semn dumnezeiesc să nu te mai apropii de ei orice-ar fi, nici să plângi de mila lor.

04.04.2024 Român care MERITĂ să fie Președinte al României !!

https://www.bugetul.ro/eroina-de-la-ros ... -studenta/

Nici o virgulă nu-și mai are locul.. nici alt să-i stea în față.
calauza
Site Admin
 
Mesaje: 85
Membru din: Sâm Mar 07, 2009 4:17 pm

Înapoi la Ne-a trecut glonțul ... pe lângă ureche

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron