Votul electronic (pe telefon sau calculator)

Votul electronic (pe telefon sau calculator)

Mesajde calauza » Mie Feb 07, 2024 10:52 pm

01.02.2024
În aceeași zi, TOATE, pe telefon, cu abonament,.. NU costă mai nimic și dau surprize - surprize pentru toată lumea odată.

Aplicațiile să fie colorate diferit, ușor de accesat și aplicat.

Cei care n-au telefon, să meargă la primării (cu user și parolă ca fiecare român .. așa cum plătim și taxele.

Ce mare lucru ?!

E uimitor cât de ÎNAPOI ne-ați dus societatea față de '89 !

02.02.2024

Nu, nu sunt de acord ca politicul să mai existe pe planeta asta... poate pe Marte. Și în niciun caz la putere, conducere de societăți pe banii și resursele popoarelor.

Avem 100 de ani de verificări cu miliard de persoane ucise din ”rațiunile” lui și nu e capabil de altceva decât de ucideri de semeni, manipulare de resurse și infectare totală a planetei.

Dar fiecare poporean ȘTIE deja că toți sunt la fel și vrea să joace acest joc sinistru al alegerilor (cum se joacă pe telefon fiecare răsuflător humanoid).

Prin urmare, jocul online al mimării democrației în limbaj politic poate fi soluția globală eficientă - gratuită oarecum și fără poluare.

08.02.2024
Votul electronic (digital sau cum vreți să-i spuneți) de pe telefon satisface inclusiv problema constituționalității.

Fără niciun efort și grijă de erori, aplicația potrivită este lansată la timpul potrivit pocnind din taste.

FĂRĂ deplasări, FĂRĂ consumuri de resurse (timp, bani, materiale, energie electrică, apă,...), FĂRĂ ghișefturile unor distribuitori de chestii, FĂRĂ alba - neagra banilor, FĂRĂ poluarea mediului, FĂRĂ tăieri de copaci, FĂRĂ să deranjezi instituții de învățământ, FĂRĂ poluare umană, FĂRĂ infectare biologică, FĂRĂ.....

Ce mare lucru ... dacă și babele îl aprobă ?! Nu sunt multe cu mult mai bătrâne decât mine.

Hai zău, e jenant să mai vorbiți despre mediu, digitalizare, economie și să vă tot ******* pentru o decizie simplă..

Tentația să-ți exerciți votul tău pe telefonul (calculatorul) tău, acasă la tine, în intimitatea ta; vanitatea de a crede în puterea ta de decizie; libertatea de a nu te simți dus cu arcanu' la vot; libertatea de a nu te întâlni cu nimeni dar a fi totuși decident; bucuria că nu le mai dai voie să-și bată joc de timpul și banii tăi și să se dea mari în fața ta, pe banii tăi... au o putere mult mai mare decât oricare slogan sau minciuni tv.

Da, sună super dar.. un programator isteț poate pune multe "chei" în softul pentru votul electronic de pe un device, acasă, intim.. De exemplu o cheie prin care poate afla (lista) cine pe cine a votat... chestie nașpa.
Gândim.. Așa e când te îndopi cu seriale polițiste englezești.
calauza
Site Admin
 
Mesaje: 85
Membru din: Sâm Mar 07, 2009 4:17 pm

Înapoi la A. I.

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron