Numai un necredincios

Numai un necredincios

Mesajde calauza » Lun Oct 23, 2023 10:09 pm

... în Tatăl Nostru (Creatorul, Tatăl Ceresc, Dumnezeul unic) își poate imagina, în vanitatea lui, că Dumnezeu și-a trimis Fiul.. să-l impresioneze, înfricoșeze și să-l lămurească pe el, nimicul, de măreția și puterea Lui.

Citiți cu atenție primele două Porunci dumnezeiești și vedeți cât ați luat-o pe lângă... cu religiile și vanitățile voastre.

13.01.2024 Teoretic, doar teoretic
... noi v-am dat viață.
Practic, noi doar v-am născut și crescut așa cum am ... putut... de aici diferitele abordări și încercări de a suprima "mama" din viața voastră.

Viața v-a dat-o Dumnezeu, Creatorul, Tatăl Ceresc (Tatăl nostru).

Atunci când credeți că aveți dreptul să faceți ce vreți cu ea - cu viața voastră sau a altora -, întrebați-l pe Dumnezeu dacă e de acord.

Și mai întrebați-l dacă e corect să faceți trafic cu orice.. mai ales cu oameni și cu moarte (droguri, alcool, tutun, steroizi, "medicamente"...). Moarte vindeți (comercializați), moarte veți primi dar mai întâi printre cei dragi vouă.

Întrebați Dumnezeirea dacă spun drept, verificați.
calauza
Site Admin
 
Mesaje: 85
Membru din: Sâm Mar 07, 2009 4:17 pm

Re: Numai un necredincios

Mesajde calauza » Lun Oct 23, 2023 10:20 pm

... uitați-vă la îmbrăcămintea lui Iisus și a Maicii lui și la a voastră, burgheJilor, pocăiți-vă și smeriți-vă pentru toate.. Pe sufletele voastre, neam de neamul vostru sunt toți cei uciși de religiile și lăcomia voastră.
calauza
Site Admin
 
Mesaje: 85
Membru din: Sâm Mar 07, 2009 4:17 pm


Înapoi la Cele 10 Porunci - Decalogul

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron