Religiile.. toate..

Religiile.. toate..

Mesajde calauza » Sâm Oct 21, 2023 6:28 am

21.10.2023
Religiile, politicul și democrațiile selective (pentru dulăi) ... aceste droguri care nimicesc omenirea de mii de ani.. zi de zi, om cu om.. pragmatic (programat, calculat, ticălos..) și nici nu le pasă decât de vânzări și averi.

Pot rămâne în societate în locul cluburilor de jocuri de noroc. Au culturile lor (istorii, mituri, învățăminte, tradiții, ascultători, sclavi, oameni de bine,.. ) dar nu ca instituții de bază și bugetate - au acumulat suficient și cam... blestemat în fața Tatălui Ceresc.

Ele vând iertare și binecuvântare, vând imaginile durerilor absolute spre spaima și potolirea maselor (ca și politicul și democrațiile selective) dar numai Tatăl Nostru, unicul Dumnezeu (oricum s-ar chema pe planetă) are dreptul de a ierta și binecuvânta - iar ei știu asta.

21.10.2023

Să copiezi, să înveți, să repeți... să copiezi aceleași versete, și aceleași versete și... până la epuizare... până nu mai știi de tine.. nici de altele.. ca să ce ? Cui slujește îndoctrinarea politică sau religioasă ?!

Eu știu că servesc doar războaielor, conflictelor.. alchimiștilor, ticăloșilor.. voi ce știți ?!

Îndoctrinare = manipulare  automanipulare = radicalizare

Ferească-ne Dumnezeu Tatăl de omul cu o singură carte !!

22.10.2023
Au avut 2.000 de ani să demonstreze... iată, și acum, în toată lumea.

24.10.2023
Ce nașpa !
Să fii / să fi fost foarte deșteaptă; să fi primit educație și instruire super; să fi avut profesii deștepte; să fii foarte bogată; să fii foarte umblată prin lume; să fii avut funcții înalte în lume; să fi avut familie celebră; să ai conexiuni la nivel înalt,.. să nu-ți dai seama că ai infectat (poluat) planeta, să nu faci distincție între Iisus, cuvintele dintr-o scriere RELIGIOASĂ importantă și Tatăl Ceresc (Dumnezeul unic, Creatorul)... singurul care are drept de iertare, binecuvântare, de viață și de moarte asupra omului.

Să dorești moarte oamenilor din poziția ta de furnică în fața Dumnezeului unic, tu care crezi că știi adevărul...

Asta înseamnă să fii religios, nu CREDINCIOS.

20.12.2023 .... "noi, femeile ..
.. ținem fel și fel de posturi,.. care mai de care mai crunte .. mai lăsați-ne !" (zicere a unei doamne deosebite și importante, fiică de preot)

... că mai niciunul dintre ăști religioși nu s-a aruncat în tranșee în locul milioanelor de tineri nevinovați pe planetă... (zic eu,..)

26.12.2023 .. au distorsionat și îndepărtat omenirea de la rostul ei
.. prin ”modificări genetice” acordându-le, vânzându-le, promițându-le.. aproape două milenii IERTAREA și MÂNTUIREA nemeritate, pe care, oricum, numai Tatăl Ceresc le acordă (dacă vreți să verificați măcar în scrieri, ecranizări,.. pentru că autorii s-au înfricoșat să acopere ADEVĂRUL).

Este exact ceea ce a făcut industria animalelor de companie sau falsa iubire de animale cu vietățile Creatorului și ce face mare parte din ”sănătate” și din ”apărare” cu omenirea. Nu vă mai mirați unde a fost împinsă (s-a ajuns).

04.01.2024 ... când ...
... ortodocșii se omoară între ei, catolicii se omoară între ei, musulmanii se omoară între ei, mozaicii se omoară între ei,... e vorba și de altă "religie" ucigătoare de omenire - POLITICUL.

13.01.2024 .. despre botez și nu numai
https://m.dcnews.ro/ce-a-patit-un-cuplu ... 022.htmlDa, total de acord cu preotul.

Nu mai sunt religioasă dar pe treptele ortodoxiei am crescut, alături de alte religii m-am format, CRED cu tărie în Tatăl Ceresc (Tatăl nostru), CREATORUL).

Ați pășit în regatul ortodoxiei, ați cerut servicii religioase ortodoxe, acestea sunt normele religiei ortodoxe. Religia ortodoxă ține seama de prioritățile copilului iar acestea sunt: familia, tata, mama sub toate aspectele legale sau spirituale.

Nu vă place,.. căutați o altă religie, servicii de instalatori sau o altă brambureală..

Iată ce-și fac ortodocșii, CREȘTINII BOTEZAȚI.. și nu numai ei !!!

Ps. Nu sunt de acord cu scăldarea.. care, nu numai că nu e naturală sub niciun aspect dar mi-a îmbolnăvit grav un nepoțel (nu scăldarea propriu zisă într-o apă necurgătoare, nenaturală, ci tot ansamblul (de la laude - vanități umane - frig - aer condiționat - copii dezbrăcați - scăldați în același cazan cu apă de la robinet... nimeni nu urmărește în timp consecințele sau dacă trăiesc mai mult sau mai puțin dar e o intervenție UMANĂ în condiții ARTIFICIALE... cu un ocean de vanități acoperite de BANI. Am suportat, am strâns din dinți, am analizat, militez.. pentru că e o ipocrizie meșteșugită semantic și păgubos.

Așa cum militez, de când există online-ul, pentru căsătorirea TUTUROR BĂRBAȚILOR de pe planetă (din toate culturile, religiile, etniile,.. lumii) cu FEMEILE libere (cu copii sau fără.. că nu i-am făcut eu ci Tatăl Ceresc) și Tatăl Ceresc a îngăduit familia, nu alții.. - și scoaterea orfanilor (puilor de oameni), săracilor din stabilimente criminale - pentru o sănătate de toate felurile a umanității. Oricum, sclavia mascată, retragerea din societate și aportul la viața societăți nu servesc niciunui ”idol” virtual, nici pe Dumnezeul unic ci vanități și averi reale, materiale, de grup uman și AȘTEAPTĂ și SOLICITĂ BANI din bugetul plătitorilor de taxe și impozite.

Dumnezeu a stabilit 10 Porunci.. cam atât - nimic material, bănesc.

Pocăi-i-ar ! Verificați !

26.01.2024 modificarea genetică a omenirii

"Modificarea genetică a umanității".. am enunțat-o demult dar n-am explicat-o niciodată, gândind că fiecare adult, bătrân,.. o știe, o înțelege.

.... Când oamenii tăi de știință, cercetătorii tăi, cărturarii și popoare întregi îți spun, cu mii de ani înainte de anul 0 (î.e.n - înaintea erei noastre, nașterea lui Iisus Hristos) că Vechiul Testament este sfânt pentru educarea popoarelor (care, oricum, VĂD ce VĂD la conducătorii și stăpânii lor); când poporul evreu trecut prin chinuri se luptă pe viață pentru ca Cele 10 Porunci să fie respectate... iar tu vii și treci prin foc pe cei care le respectau ca să propovăduiești legi noi prin care oricare păcătos este iertat dacă trece de partea ta și-ți dă un peșcheș...

Și faci asta 1700 de ani prin toți reprezentanții și înfricoșații de furiile noilor stăpâni și de păcatele lor înșile,... ai modificat genetic omenirea (partea slabă a ei). Când le spui sută de ani după sută de ani, zi de zi, ceas de ceas..."lasă pe mama ta, pe copilul tău, pe soția ta și..." ce așteptări aveți ? Care era "targetul, ținta" ? Scot eu din context, ”semantic”, sau asta e scris și repetat mii de ani ? Iată ce ați făcut !

Din acel moment s-a dat liber la orice mârșăvie și ați condamnat generație după generație la chinuri și moarte cumplită.

Fiecare responsabil de propovăduirea răului planetar să repare o familie, să ia de nevastă o femeie singură sau cu copii,.. altfel,  lacrimile și suferințele acestor "prăpădiți" pe veci din vinile altora vor fi pe sufletele și trupurile responsabililor.

Da, ca bărbați nu puteți simți dezastrul uman global provocat cu bună știință dar puteți gândi ce vedeți... și înțelegeți misoginismul” promovat, inoculat (vaccinat) în creierele oamenilor.

V-o spune o fostă copilă, tânără, femeie, soție, mamă, bunică, prin miile de ochi în care a văzut suferința "prăpădiților" sistemului ticălos sau din oglindă..

Iar voi vreți să cântăm, să îngropăm lacrimile lor în note ... ca să implorăm ... ce ?  Păcatele voastre de moarte ?

Dacă rămâneau Dumnezeul unic și Cele 10 Porunci erau mai puțini ticăloși, mai puțin răi pe PĂMÂNT, puteau fi îndreptați.

Eu nu vreau să vă văd pe ruguri .. cum au făcut milioane dintre înaintașii voștri cu cei care gândeau altfel și vedeau totul; nu vă
condamn la focul iadului.. iadul e aici. Vreau să știți ce ați făcut omenirii și de ce creștinii, între toți, sunt urâți de omenire pentru asta și se omoară fără încetare și-și distrug spița cel mai frumos educată DEGEABA. Și mai vreau să vă văd reparând familiile, reparând orfanii, tinerii schingiuiți, violați, drogați, traficați, femeile folosite, aruncate și ucise, părinții părăsiți, planeta distrusă... pentru că voi ați sucit vrerea Dumnezeiască, ați vândut IERTAREA fără îngăduința Tatălui Ceresc.

*****

Rădăcinile urii și misoginismului ?!
Păcătoase rău dar BANUL lor... :roll:

08.02.2024 ... jenant sau ticălos ?!
Dar ce nașpa (!).. când oameni cu carte prind muște religioase pentru a-și atrage sprijin politic !!!

Cât de rău sună cinismul, neadevărul și manipularea lor lipsită de logică simplă (chiar în delirul lor științifico - religios), sucirea vorbelor și percepțiilor în 2024,.. amestecul noțiunilor și informațiilor,.. doar ca să prindă o ciosvârtă bugetară confortabilă pe mulți ani..

Pocăi-i-ar Tatăl Ceresc.. de alchimiști de tip nou !
.. că n-au soluții pentru nimic , nici nu-i interesează și fac exact ce fac toți manipulatorii - sucesc vorbe amestecate pentru păcălit ce mai pot păcăli acum.. fuguța, în intervenții ”gherilă” care să țină aproape fraierii de votanți. De parcă n-am ști câte mii de ”religioși” cu studii de specialitate au făcut studii speciale la școli speciale de manipulat ce se mai poate..

05.03.2024 femeile, mamele..
Percepții interpretate și updatate (actualizate)

Cine și ce a făcut "să fie" ?

Cert e că ochii ne sunt mai deschiși și mințile mai luminate de la anul "0".. și nu ne întoarcem î.e.n (înainte de anul "0") decât cu interese.

"Sabia" care a despărțit ... pe copii de părinți, pe fiică de mamă, pe tineri de bătrâni, pe femei de bărbați.. lucrează încă... Matei 10,34; Matei 10,35; Luca 12,51...

Știm să căutăm, vedem împlinindu-se, nu știm adevărurile, nu știm scoaterile din context sau traducerile de la anul 300 ("anul 0" când au apărut noile religii și normele lor) până azi..

Vedem însă ce se întâmplă, știm că femeile n-au fost considerate oameni (de milenii) și luate în seamă,.. deci bărbații au făcut lumea de azi și regulile ei schimbătoare și pline de ură.

O MAMĂ, o bunică, n-ar fi acceptat niciodată ura și războiul, sub nicio formă.. Biblia n-ar mai fi fost plină de rău iar responsabilitățile n-ar mai fi fost lăsate în seama diavolului..
calauza
Site Admin
 
Mesaje: 85
Membru din: Sâm Mar 07, 2009 4:17 pm

Înapoi la Cele 10 Porunci - Decalogul

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator