Diavolul..

Diavolul..

Mesajde calauza » Lun Oct 23, 2023 10:36 pm

24.10.2023

... nu este numai unul mic, negru și urât, cu coarne și coadă,.. ci este RĂUL: avertismentul (factura de plată a păcatelor), spaima (frica), boala, accidentul, moartea unui copil (al oricui, de orice vârstă), chinul, suferința, nedreptatea, foamea, sărăcia, războiul, divorțul cu copii, drogurile, violența, distrugerea naturii Creatorului, poluarea...

23.11.2023
Despre manipulare, cenzură, nedreptate, bani..

E simpla "tehnică" dumnezeiască..

Dumnezeu crează (îți dă) - omenirea face ce-o duce capul (își bagă sau nu în "traistă" ce vrea) - diavolul (răul, boala, nenorocirea) ia urma banilor.. corectează, reglează.

Banii sunt ai diavolului.. știm asta și vedem cum circulă și efectele lor. Au fost împrumutați omenirii spre a o ajuta să aibă niște rosturi dar și pentru control și administrare pământeană..

E pur A.I. suprem:

Când balanța se înclină spre rău și nedreptate, diavolul ia urma banilor săi, împarte răul după felul său, pedepsește proporțional, corectează, reglează,...

Doar că nu după vrerea noastră, raportat la timpul nostru ci după "algoritmi" celești (cerești).

24.11.2023
DEPRESIA.. nu este o boală oricât s-ar strădui unii s-o confiște. Este o alienare temporară cu foarte multe cauze (de la anemie .. până la spaime de tot felul).

Hai s-o numim altfel și să convertim (schimbăm) gândurile (faptele, banii,..) în chestii deștepte.

S-o botezăm "STRECHE".
Dacă citiți în dexonline.ro, veți găsi o sumedenie de înțelesuri. Alegem ce ne convine.. și ne convine ceva.. pentru că depresia e chestia aia care te obsedează fără rost sau cu rost aparent și care te aleargă din zid în zid până-ți vine să-ți iei viața (să te sinucizi).
Ea poate să pornească din 1001 cauze: de la nu am bani, nu-mi stă freza, nu mă vrea tipu' / tipa, n-am loc pe planetă, încotro s-o iau, ... până la n-am bani pentru excursia pe lună... cu o seamă de decoruri și fonduri sonore: lacrimi, urlete, isterii, hărțuieli, pseudo afecțiuni, paranoia,.. alcool, droguri,..

Este una dintre formele de exprimare ale diavolului și destul de laborioasă (muncită)...

Dumnezeu Tatăl să ne păzească ("pentru că" ... Iisus și Maica sa au fost prea prigoniți și chinuiți !.. și nu ne aducem aminte de ei în acele clipe, nici nu vedem jalea din jur..

Deci.. propun s-o numim "STRECHE" că așa vrem noi și pentru că putem.

Nu MAI sunt o persoană religioasă - mă străduiesc în credința mea în Tatăl Ceresc (Dumnezeul unic); mi-am luat licența cu "Turism spiritual" în care cred fără limite. Am trecut de faza aproape genetică a ritualurilor, a obiceiurilor obligatorii dar mutate după vanități, a luxului și sărăciei cinice, a crucilor oriunde și oricând punându-i pe alții în pericol, a risipirii banilor la sugestia unora sau a altora,.. decid eu și mă închin numai Tatălui nostru, și mă străduiesc să ajut pe cei în suferință, nu pe cerșetori (pentru cerșetori propun măsuri civilizate de mulți ani, nimeni nu face nimic.. eu nu mai sunt dudă).

Pasul 1: Mergeți la o biserică oarecare, oricare, din oricare cult. Acolo găsiți liniște și în buricul localității. Nu-i musai să spuneți preotului "ce vă supără".. dar e musai să vorbiți în gândul vostru cu Tatăl Ceresc și Lui să-i spuneți ce vă necăjește.

NU CEREȚI NIMIC DUMNEZEIRII !

NU PROMITEȚI NIMIC, NICIODATĂ Tatălui Ceresc sau Dumnezeirii ! ... este zelos.. nu negociator.

Diavolul, recuperatorul, așteaptă promisiuni și va face tot ce va putea să nu reușiți,.. să greșiți grav. Ar fi o formă de manipulare a vrerii cerești, a sorții și, ca ființe umane, NU ȘTIȚI niciodată dacă acel ceva este bine sau mai rău pentru voi.

Când simțiți că nu mai aveți ce-i spune, lăsați un bănuț acolo (pentru una sau alta.. nu contează), plecați în treburile voastre și nu vă mai gândiți și nu așteptați nimic.. exact ca înainte de venirea pe lume. Dumnezeirii îi trebuie ceva timp să vă reseteze, repare, adune la un loc, să vă aducă la o stabilitate oarecare, s-o puteți lua de la început.. să vă ridicați mereu și mereu...

Vă spuneam odată: ”ferească Dumnezeu să te târăști ca să poți merge în picioare !”. Nu-i de râs, nici de glumit.. amărăciunea - sub orice formă ar fi ea.

Pasul 2. Seara, la culcare spuneți în gând cele două mini rugăciuni: Tatăl Nostru și Înger îngerașul meu.. (în limba română dacă se poate)... nu e mare lucru, nu doare.

Pasul 3. Adormiți încercând în gând o CONSTRUCȚIE (sau reparație) de orice fel, pentru societate sau pentru planetă.
Banii aruncați pe gâdilatul "psi profi" adunați-i și investiți-i inteligent în proiectul vostru. Nimeni nu-i ferit..

Să vă fie bine oriunde vă aflați !

25.12.2023 nu uitați !
Diavolul (răul) ia ju'mate și din munca cinstită (e dreptul lui).
Corectați tot ce știți că trebuie corectat.

31.01.2024 accidentele colective, dezastrele..

... sunt argumentul că nici astrologia, nici psihologia.. nu sunt de la Dumnezeu.. ci doar pâini (ocupații) păcălicioase ticluite de diavol. Studiați victimele accidentelor colective, dezastrelor, ale celor care se ocupă cu ”segmentele profesionale”.. n-au nicio legătură cu ”predicțiile sau zodiile”. E frumos folclorul, interesant dar alunecos, tenebros. e foarte greu să pricepi și să te lași în echilibrul ”banalului”.. și te agăți, te agăți,.. până cazi în abisul firesc - cu voia ta.
calauza
Site Admin
 
Mesaje: 85
Membru din: Sâm Mar 07, 2009 4:17 pm

Înapoi la Cele 10 Porunci - Decalogul

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron