ECO - societatea

ECO - societatea

Mesajde calauza » Dum Oct 22, 2023 5:31 am

22.10.2023
Revin cu ce scriam în.. 19.10.2023.. (Am scris atât de mult despre asta încât mi se împletește în minte cu mai multe: acăsică, mediu, administrație și numai administrație,.. Voi continua subiectul / tema (pentru că este și o temă cu multe subiecte, și un subiect în sine) la mediu - pentru că de aici a plecat necesitatea care poate deveni ”peste noapte” un mod de viață pașnic, sănătos, planetar).

...pentru clarificări.. în primul rând în mintea mea, cea care ține atât de mult ca ADMINISTRAȚIE și numai ADMINISTRAȚIE să fie singura formă de guvernare a omenirii.. toate celelalte (politic, religios,.. căpușele lor să rămână la nivel de cluburi private) urmând a ceda munții de averi neclare dispărute în neant din bugetele tuturor statelor, cu tezaure cu tot. Atunci, va putea fi creată ECO - societatea și DA, administrația trebuie s-o facă. Da, oarecum controlată, pentru că numai așa poți asigura un trai sigur și liniște popoarelor, om cu om.

25.10.2023
Da, aici mă sucește de mă amețește viața: argumentele, ideile, semnificațiile, segmentele de interes.. totul. Aici se regăsesc și se împletesc toate:

Ca să pornim de undeva.. FB mi-a redat contul semn că.. dar AICI am standardele mele (nu profitul, nu manipularea, nu războaiele, nu uciderea de semeni pentru profit, nu interpretări ticăloase ”pentru”.

Ca să pornim de la Povestea vorbei, nu știu a cui e zicerea dar eu am cules-o dintr-o prăvălie anostă de fito-sanitare de pe bulevard: ”ai un pogon (de pământ) !.. dar ai un hectar de probleme odată cu el.”. Am adăugat (manipulat puțin zicerea) niște cuvinte pentru că una e comunicarea directă,.. cu totul alta poate fi percepută de cei care citesc.. și am vrut să fiu bine înțeleasă.

Cu voie sau fără, ajungem iar la Acăsică, Satul românesc, Sănătate, și ne poticnim în ECO - societate care presupune multe (Administrație și numai administrație, fără politic, fără democrație selectivă și fără religii ca instituții de stat ci doar cluburi nebugetate pentru pasionați).

Concluzia ?
Haideți la sate cei peste 5 milioane de aici sau încă 5 milioane de aiurea, cu pensii meritate sau nemeritate, naționaliști sau nu, să ne prelungim viața și țara în felul nostru, oarecum moștenit. Avem valoare, nu suntem plictisiți de noi înșine și de educația noastră.. aia care a fost !

28.11.2023
.. am așteptat adânc, în mintea și sufletul meu, ca tot acest fenomen ECO să fie preluat și administrat (condus, manageriat,..) de victimele în viață ale războaielor unora.. sau altora.
Nu mai ascund încrederea că această categorie umano - socială, profesională ar putea pune la punct toate sistemele ECO. Nu mai ascund faptul că mi-e o milă fără margini să-i văd la "invictus" străduindu-se "pentru" în loc să preia planeta.
Ei au disciplina, instruirea, organizarea, experiența, timpul,.. e un fleac pentru ei să priceapă, să preia, să verifice, să gândească, să găsească soluții,.. ei nu mai au de ce să fie corupți. În plus, toate frustrările lor, justificate, se pot preschimba în exigență profesională.
.... Dacă priviți înapoi tot militantismul meu, pentru orice, îi vedeți pe ei și pe cei - aparent - fără șanse..
calauza
Site Admin
 
Mesaje: 85
Membru din: Sâm Mar 07, 2009 4:17 pm

Înapoi la Administrație și numai administrație

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron