ADMINISTRAȚIE și numai ADMINISTRAȚIE

ADMINISTRAȚIE și numai ADMINISTRAȚIE

Mesajde calauza » Vin Oct 20, 2023 11:15 am

ADMINISTRAȚIE și numai ADMINISTRAȚIE (reluare .. să fie, să se găsească, să nu spunem oarecând....( de calauza » Vin Oct 06, 2023 6:15 am
Despre crezul meu ”politic și democratic” v-am spus de multe ori.. În zadar scrâșniți, înjurați, plângeți sau protestați public. Astea vor putea fi schimbate cu o nouă formă simplificată și muuuult mai ieftină atunci când vor considera deștepții lumii că e timpul.
În zadar sunteți educați, pozitiv vizionari (pentru umanitate (oameni), nu numai pentru ”biotopuri”), bine intenționați.. atâta timp cât vin la vot crocodilieni sau algoritmi crocodilieni sau computere virusate crocodilian.. votul e degeaba, democrația e o păcăleală și-i vedem / verificăm limitele de o sută de ani decând mari scriitori, vizionari, au spus-o / scris-o.
Și România are acest dar, să descopere mondial limitele anormalului, imoralei, răului intenționat.
V-am spus demult că toate ideile, încercările, disprețul, exploatarea și manipularea unui segment uman spre profit personal va duce la dezastru. Nu poți ”circula” cu mașină de ultim răcnet tehnic printr-o mahala... mahalaua va ”gripa” motorul cel nou și pe stăpânul lui... și nu prea mai ai unde fugi. Tot mai mulți se visează pe alte planete,.. sufocați fiind de realitate.
V-am spus demult că orice aglomerare umană fără rost se va transforma imediat în infracționalitate... și vedeți .. DROGURILE, TRAFICUL UMAN și nimeni nu-i ferit și nu poate fi protejat. Nu trebuie să fii ”baba Vanga” ci să ai timp și atenție pentru tot ce te înconjoară. Nu poți invita sau permite invazii (de orice fel) fără să-ți asumi orori fără sfârșit, nici să angajezi toată populația în ”pază și protecție”. Și, iată cum, categorii de profitori amplifică numărul partidelor politice și al trăcănitorilor fără să producă măcar o ceapă sau o pâine.. tot pe BUGET (sângele poporului producător, taxe, impozite..).
Toate segmentele în plus vor avea nevoie să mănânce și să facă kk zilnic, undeva. Unde, de unde ?
Și vă propuneam, în rezumat, s-o cotim ca umanitate spre ECO... pentru că e un rost real, verificat. Până să înțeleagă promotorii spațialității și ai turismului celest sau al uciderii aiurea a semenilor ”prin”, cât de mult rău fac,.. e clar că planeta are nevoie de ajutor iar oameni care să administreze aceste lucruri sunt necesari.
Da, trebuie să acceptăm că numeroase categorii de oameni trebuie să renunțe la mașina personală iar producătorii de mașini trebuie să-și convertească produsele); numeroase segmente umane trebuie să se retragă din localitățile sufocate spre spații eliberate, părăsite; numeroase categorii de oameni trebuie stabilizate de-a lungul țărmurilor și a tuturor apelor pentru ecologizarea lor (e nevoie de proiecte importante, ușor de aplicat, nepoluante,.. pentru conversia plasticului recuperat,.. în produse necesare și rezistente în timp (reziliență)).
Banii nu pică din cer.. Banii sunt ai diavolului iar acesta are o atenție distributivă excelentă atunci când irosești banii pe huzur, lux, abundență,.. în timp ce cel de lângă tine moare de foame fără șansă. Diavolul nu e un oarece mic, negru și urât.. diavolul e divorțul cu copii, accidentul, orfelinatul, moartea, boala, suferința, războiul, arma.. Banii pot fi luați de la politic și democrația trăncănită, etc și distribuiți către aceste rosturi ECOLOGICE, la ”acăsica” migranților sau localnicilor care să muncească pentru planetă, pentru țară, pentru localitate - joburi în ECOLOGIE.
”Diavolul ia juma´ și din munca cinstită„..
Vedeți, fără să gândiți la primele două Porunci Dumnezeiești (pe care le veți plăti cu vârf și îndesat), dați fuga la Sfânta Paraschiva, la Iași. Faceți turism religios (pelerinaj) ceea ce e bine pentru câteva segmente sociale din Iași. Nu observați însă că vi se permite ”închinarea” chiar și cu o săptămână înainte.. de ce ?! Aglomerați, poluați și sufocați o localitate, drumurile, viața localnicilor - și nu vă pasă. Faceți donații, duceți prinoase după putință celor care AU și care primesc, oricum, de la buget. Frenezia activității (care nu e de la Tatăl Ceresc) vă acoperă ochii și mințile. Nu vedeți orfanii și sărmanii din familia voastră lărgită, din localitatea voastră, nevoile voastre. Sfânta Parascheva, cum numiți acea copilă și istoria ei străveche, e acolo în fiecare zi, an de an și numai de credința voastră cea reală depinde pocăirea (îndreptarea, vindecarea, salvarea).. GÂNDIȚI !.. nu doare, nu e pe bani !
Vedeți, toate au un rost. Subiectele astea ar fi dispărut ”dinamic” și superficial în feed-ul rețelei de socializare (care are interesele ei, ca oricare rețea).

***
Dumnezeu îți DĂ, nu-ți bagă în traistă !
I se poate spune non-combat, semantica ar putea-o interpreta ca trădare sau autolapidare...
Când ai, împotriva felului în care conduci un stat, jumătate din populația educată, nu te aștepta la fidelitate. Neavând șansa unei corectitudini, a unei echități sociale,.. non combatul este o variantă chiar dacă, dureros, poate deveni ocupație străină. Asta e și poate fi interpretată în j'de feluri... inclusiv automutilare politică provocată chiar de tine.
Ca și religia care, iată, provoacă complicații criminale și răzbunări - de la om la om - fără sfârșit.
De-aia zic "administrație și numai administrație".. politicul și democrația să devină cluburi selecte, nebugetate, "pentru"..

17.03.2024 administrație și numai administrație - ”de mâine”..

Administrație și numai administrație !
Nu vă fie teamă, nu e mare lucru..
Nu e mare lucru să alegi - prin consultare publică online, digitalizat - 100 de specialiști în orice care pot lucra de la acăsica lor, nu vin în capitală cu alaiurile personale să polueze orașul și să-i căpușeze resursele.
Acești 100 vor primi online, digitalizat, sute de sfaturi și inovații din teritoriu.. așa cum au primit partidele și "vip urile" de 35 de ani dar nici nu le-au citit pentru că nici n-aveau vreo intenție să facă ceva. Le vor prelucra cu chat-uri sau A.I. uri și vor scoate legi gata redactate cu care...

Ce avem noi aici, ce vrea lumea de la noi, ce ne interesează ?

HRANĂ (agricultură, pomicultură, zootehnie, piscicultură, alimentație,...)
MEDIU (silvicultură, hidrologie, geologie, ecologie, biologie,.. )
MEDICINĂ (fabricate în România, recuperare sănătate și integritate,..)
SOCIAL (desființarea orfelinatele, desființarea pușcăriilor)
TURISM (balneo, spiritual, schi, medical, litoral, )
INDUSTRIE (prelucrătoare reciclatoare)

~~~~~ gândim, socotim, nu doare ......
calauza
Site Admin
 
Mesaje: 85
Membru din: Sâm Mar 07, 2009 4:17 pm

Înapoi la Administrație și numai administrație

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron