Abordări insolite (neobișnuite)

Abordări insolite (neobișnuite)

Mesajde calauza » Vin Oct 20, 2023 6:33 am

20.10.2023
Sunt unii, mulți, care se fofilează (ascund) de plata taxelor și impozitelor dar și de muncă în folosul societății. Există armata.. pentru momentele în care administrația nu e în stare să conceapă locuri de muncă..

Sigur că eu aș desființa armatele ucigătoare de semeni și aș face din fiecare armă sau glonț un utilaj ECO dar ea Există ca variantă la MUNCA în agricultură, industrie, ecologie, mediu (tot ecologie), construcții LA ȚARĂ (!), pomicultură,. 

Iaca, milioane de soldați se prefac că fac (poluând și consumând resurse) până "identifică / fabrică" dușmani pe care să-i ucidă. Atât știu să facă pentru o pâine, o pensie, niște tinichele pe umeri - să ucidă.

Până atunci infectează locul unde sunt campați (așezați), consumă resursele locului, statului, nu plătesc nici ei taxe, nici nu-i duce mintea să inventeze chestii folositoare.. ei sunt specialiști în UCIDERE DE SEMENI.. nu vânători (de foame).

Dar toți, TOȚI, vor HRANĂ, haine, școli, logistică, șosele, căldură, spitale, mâncare, canalizare, apă potabilă, transport, parcuri, poligoane de infectat și distrus iremediabil.. GRATIS (adică prin inflație, de la buget, pe spinarea plătitorilor).

E ok ? Nu prea..

21.10.2023
Am obosit să spun, să scriu, să avertizez, să încadrez la tema potrivită, să explic...

N-aveți decât să vă infectați țara cu pubele de plastic, insule "ecologice" din plastic, coșuri de gunoi din plastic, foto chestii,... lăcomia a atins punctul în care se va întoarce sub forme pe care nu vi le puteți imagina.

Ploșnițele, gândacii și șobolanii sunt doar înainte mergători..

Atât vă duce mintea, atât faceți, vai lume ce vă așteaptă. Ați umblat prin lume după muște, n-ați priceput nimic.
Salut și-un praz verde !

14.01.2024 .. taxe, impozite, amprenta personală

Unde respiră, mănâncă, circulă, își câștigă pâinea, se întrețin (se încălzesc, se spală), fac kk ??!
Acolo (peste tot pe planetă) trebuie să plătească taxe și impozite !

Pentru că armate de disprețuiți sunt obligați să suporte și să înlăture deșeurile, noxele, infectările și să asigure un mediu curat și resurse (amprenta personală).

Ps. Miliardele de trăncănitori estimate (nu pot fi numărate.. deci este doar un ENUNȚ, o vorbire de discuții) și căcăcioși implicit (fac kk și urinează zilnic) par să uite chestia asta vitală, esențială, atunci când deschid gura.. Chiar și eu, când dau drumul la tv, îi privesc sub această imagine REALĂ a lor ... indiferent căror epoci au aparținut sau aparțin ei și despre ce se dau importanți.

(Folclor: ”balada kk-ului cu moț”)

Pe lângă ei, sunt super miliardele de necuvântătoare (animale) care infectează planeta și puțini își pun problemele sau administrează (ordonează, curăță..) toate astea.

Așa-i că nu puteam adăuga ”Ps-ul” pe anumite rețele CHIAR dacă și ei ”fecalizează” (umplu cu dejecțiile lor - urină și kk) și nu numai aceeași planetă și n-au nicio apăsare în a-și administra (curăța, rândui) ”amprenta personală” (deșeurile umane) ??!

Priviți lumea sub acest aspect din când în când..
calauza
Site Admin
 
Mesaje: 85
Membru din: Sâm Mar 07, 2009 4:17 pm

Înapoi la Administrație și numai administrație

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron