Politicul, democrațiile selective, religiile..

Politicul, democrațiile selective, religiile..

Mesajde calauza » Joi Oct 19, 2023 10:36 am

15.10.2023
Religiile, politicul și democrațiile selective (pentru dulăi) ... aceste droguri care nimicesc omenirea de mii de ani, zi de zi, om cu om..

ADMINISTRAȚIE și numai ADMINISTRAȚIE ! + PACE.. și vor fi bani și loc DE ÎMPĂRȚIT ECO - SOCIALIST pentru fiecare, la el acasă.

23.10.2023

Teoreticieni (doar filozofi, trăncănitori care nu au rezolvat nicio problemă a umanității niciodată ci s-au îndestulat din sângele poporului - buget - fofilându-se printre vorbe răsucite de frica pierderilor (negustori de vorbe, gargară aproximativă - inutili, fără nicio soluție)..  Asta nu e diplomație ci neputință pragmatică ce temporizează chinurile umanității pentru câștiguri personale vs trăitori (administratori, muncitori..).

Da, când țara-i pârjolită, furnicile așteaptă în adâncuri.. (nu pier, grăbite, în foc.. ies mai apoi, curăță, reașează).

Cred că am înțeles și sunt de acord... valori estice, viață ECO deșteaptă, rezilientă, chiar dacă în alt ritm, chiar dacă, aparent, mai grea.. chiar n-au de ce să grăbească aerul, apa, vaca sau cartoful ...

Capitalismul e dovedit, și secolul ăsta și va fi mereu, CANIBALISM VIOLENT, complet imoral, complet incorect, complet criminal.

Vezi soluția mea (aia care E) pentru statul Israel vs impotența criminală capitalistă - infuzia de bani (arme) ca să se ucidă om cu om.

23.10.2023
Cum o fi asta ... să te războiești cu entități virtuale, percepții, zone presupuse, persoane presupuse,... ? E semantică, ope⁶ră comică pentru copii sau testare armament inteligent pe popoare ?!

Până unde merge CANIBALISMUL occidentului ?

26.10.2023
Pentru mine, "cota de gen" în politică (și nu numai) este o discriminare ipocrită și neserioasă. Singura "cotă" care ar schimba ceva ar fi aceea ca numai persoane cu proiecte realizate, realizabile sau în curs să fie pe liste și nu mamuți .. dar sunt prea multe aberații de reparat așa că abolirea politicii ar fi o reformă și o economie de luat în seamă.

28.10.2023
La ce-mi folosesc istoria și ”cutumele” ei dacă..
.
. s-au învârtit și îndestulat sute de ani în și din minciună și crime ”ale umanității” ?

La ce bun să respiri, să deschizi gura și punga doar pentru a ucide semeni ?

La ce bun să mergi în două picioare dacă nu ești făcător de pace, constructor de societăți și pâine pentru omenire și te poticnești în hârtii ?!

La ce bun să te trezești dimineața ca să gândești doar cum să-ți ucizi sau să-ți învingi seamănul, ca să-i iei halca (îmbucătura, locul,..) ?!

Chiar numai eu văd astfel lucrurile (politicul, democrațiile selective, religiile și birocrațiile care le servesc) ?!

29.10.2023
Exercițiul politico - democratic clasic, odios și canibal prin efecte, mă obligă să merg la vot și să aleg din ”n´șpe” partide ”conectate” la Bălaia (vaca bugetară). Ca să fiu consecventă cu experiența și concluziile mele, ar trebui să anulez votul - e simplu. Doar că, tropăind 50 de ani printre calculatoare, online, informații și experiență, PRESUPUN toate ”giumbușlucurile algoritmice” și politice. Chiar dacă, prin absurd, ar mai exista oameni integri (pleonasm ipocrit), aceștia sunt supuși formelor de înrolare socio - politice (politic, bugetar, privilegiat, comercial..) deci nu-și vor exprima niciodată omenia... nu-i lasă ”sistemele”. Atunci ? Măcar nu merg la vot, să nu mă poată persifla semantic.. mixându-mă printre.. Nu ne mai puteți păcăli !

18.12.2023 .. îmi pare rău / nu-mi pare rău ..
Am susținut, de-a lungul timpului, destui indivizi pentru care, probabil (sigur), am fost acel ”idiot util”.

Acum mă rușinez pentru toți și pentru fiecare DAR, în fiecare context (bine asezonat de inginerii socio - politici și măcănitorii lor), am îndrăznit să cred că judec corect, că este un om special.

Când viața mi i-a pus sub lupă, mi-a arătat că nu sunt nici măcar oameni... și am învățat să-i ”citesc„ chiar și numai după câteva non sensuri, aberații, cuvinte bălmăjite ”politic„, ”semantic”.. aiurea.

Apoi mi-am extins analiza de la cratiță la vecini, apoi la sisteme, apoi la resurse, apoi la.. traficul de orice. Da, nu sunt oameni ci întruchipări ale răului planetar... și dacă se dau cu capetele de turlele tuturor edificiilor religioase.

Pocăi-i-ar Tatăl Ceresc cum și când știe El !

25.01.2024 ... o amintire de ani..
de maximă actualitate


... politicul (și toate celelalte structuri căpușatoare ale unei societăți) trebuie doar abolite, reduse la cluburi de fițe private, filozofice, să nu mai poată ucide sute de milioane de oameni ȘI planeta.. după neputințele și plictisurile lor.

11.03.2024 Canibalismul dintotdeauna
Capitalismul (canibalismul) este o formă neputincioasă de conducere a unei societăți.

El nu se poate întreține decât prin criminalitate: furtul, înșelăciunea, corupția,,. resurselor celorlalte state (chiar și persoane), atragerea statelor în conflicte interne și externe, uciderea populațiilor autohtone.

EL nu este capabil să creeze locuri de muncă în interiorul statului personal sau căpușat (supt, stors de buget și alte resurse), nici să se curețe de poluare singur, nici să implementeze inovațiile și invențiile altor state sau persoane. El știe doar să fure, să exploateze, să ucidă, să polueze, să infecteze... de aceea se așează mereu pe spinarea altor state sub diferite forme, pretenții, justificări. Dac-ar sta în granițele lor, s-ar canibaliza pentru resurse, n-ar crea, n-ar MUNCI pământul, apele, animalele pentru hrană, reciclare.

El trăncănește, nu produce decât dacă poate ”lucra” sau ”ucide” pe cineva..

El își creează armate de persoane care nu știu să muncească altceva și care-și justifică absurd prezența și uciderea autohtonilor în țările acestora, fără ca aceia să-i fi atacat.. asigurându-se că, după conflict, prin procese pro și contra a orice, vor reuși să-i stoarcă și să-i jupoaie de resurse în continuare..

.. un fel de ploșnițe.. verificați și spuneți-mi că nu e așa că e baba cam senilă...

11.03.2024 cam toate religiile și secțiile lor colectoare de personal + birocrațiile bugetofage toate...

... au în programele lor istorice (cărțile cărților) și în istoria lor milenară UCIDEREA de oameni care cred sau gândesc altfel sau, pur și simplu, au resurse sau există și pronunță altfel cuvintele. Fiecare-și justifică jaful și uciderile de PERSOANE (nu găini pentru supă) în cel mai ”sfânt” sau ”psi” mod: ba că le-a poruncit nu știu care zeu, nor, lighioană sau paragraf scris de....

Verificați planetar și spuneți-mi că m-am senilizat eu..
calauza
Site Admin
 
Mesaje: 85
Membru din: Sâm Mar 07, 2009 4:17 pm

Înapoi la Administrație și numai administrație

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator