E ca și când..

E ca și când..

Mesajde calauza » Joi Oct 19, 2023 7:53 am

Bună dimineața, d-le Primar,
Știți (sau nu știți) de acum că vă susțin necondiționat, știți sau nu știți că iau atitudine atunci când oarece îmi răscolește ”feng-șuiu´”.

https://www.hotnews.ro/stiri-administra ... or-dan.htm

Nu e frumoasă, nu e pe gustul meu, contrastează izbitor cu peisajul, nu (MAI) sunt un susținător al religiilor determinante în războaiele milenare care ucid fără milă religioasă sute de milioane de persoane în putere care ar trebui să ducă omenirea mai departe, apoi le deplâng ipocrit pe cele rămase în viață vânzându-le iertarea și binecuvântarea.. pe care numai Tatăl Ceresc (Dumnezeul unic) le poate acorda. E drept că acea catedrală imprimase monopol și identitate zonei.. și n-ar ceda spațiului social nici o câtime din vanitate.

Sunt de acord că legea n-ar trebui să fie tocmeală; sunt împotriva distrugerii unor bunuri care au acumulat resurse inimaginabile pentru a exista; sunt de acord că în joc este una dintre calitățile pentru care sunteți apreciat DAR... dărâmarea (demolarea) ei îmi pare un fel de a anihila istoria. E ca și cum am șterge cu buretele sclavagismul, foametea, sărăcia, feudalismul, binefacerile socialismului și ne-am cocoța fix în spirala caniBalismului capitalist. Ce rost mai au instituțiile statului perimate odată cu democrația ?! Ce rost mai au miriadele târâtoare ale unor instituții bugetofage căpușatoare care respiră încă pe pielea contriuabililor și nu cu averi de doi lei ?!

Eu zic, nu dau cu parul, DIN NOU: faceți un sondaj online (ăla care e,.. nu-mi pun problema corectitudinii unor algoritmi ”dinamici” dacă populația (oricare.. dar aveți posibilitatea s-o verificați) este de acord cu menținerea ei și găsiți-i acel mod, liant de a o face un bun public, un centru de excelență pentru olimpicii și inventatorii români (DEJA cu realizări).
calauza
Site Admin
 
Mesaje: 85
Membru din: Sâm Mar 07, 2009 4:17 pm

Înapoi la Domnule primar Nicușor Dan

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron