Orice minune ține, mioritic..

Orice minune ține, mioritic..

Mesajde calauza » Joi Oct 19, 2023 3:21 pm

19.10.2023 (reluare necesară ”pentru că”)
Orice minune ține, mioritic.. de calauza » Mie Sep 27, 2023 7:34 pm - ziua în care algoritmii au decis..

Deci.. îmi duceți dorul acu' că-s "răstignită la nivelul -" al rețelei ? N-ar trebui căci v-am umplut sacii de multă vreme, pentru multă vreme și pentru fel de fel de vremuri. Mai mult, a fost destul timp ca cei din spatele algoritmilor să priceapă și să se joace cu tot ce le-am spus.. să încerce.. că n-o să încercăm noi - noi ne-am "prins".

Roboții ăștia nu-ți dau nicio șansă să-ți justifici unele și altele și, culmea, ți le interpretează taman pe dos dar, pe strada lor, traversezi cum vor ei, ca-n junglă. La fel procedează și roboții altor depozite. În loc să-ți zică ”măi nea, nu mai ai voie nik pă strada mea” vine cu formule pe care nu le pricepe nimeni, doar- doar te-or mai prinde cu ocaua mică..

Normal că printre rânduri mi-am pus ”gângania” – vânzarea pogonului uriaș și prea târziu pentru mine pentru că de asta depinde dacă mor în peisaj, în azilul meu sau, penibil, prin capitală la niște prețuri și o poluare...

M-am gândit dacă să-mi revitalizez forumul sau nu.. dacă să-mi mai servesc trăirea "publică" sau nu.. mai contează ? Nu, nu cred, nu ca atare.. adică nu voi da liber la comentarii.. Destule fluide jalnice în eter.. fără idei, fără viziune, ofticoase, cârâie nimic doar – doar ți-or găbji resursele – ”și oops” le-am stricat (fracturat, anulat,..) nimicurile socotite îndelung.

Oops, la câte m-a ajutat rețeaua !

Vă vine să credeți câte pleoape ni s-au lărgit la soluții originale ”pentru” ?! Uitându-mă înapoi, cred c-am atins toate temele și subiectele lor mai importante.. îmi rămâne să zâmbesc la bălmăjelile altora sau...

Așa e, aici nu pot bloca vizibilitatea dar cui îi mai pasă ?! Dezintoxicarea cu Tatăl Nostru (și dumnezeirea Lui) e o experiență interesantă la orice vârstă..

Am auzit (citit) că putem da în judecată ”meta” pentru....
Nu, nici vorbă ! Au și ea, și angajații ei, soarta lor pentru ”contribuția” lor la devălmășia și dezastrul umanitar în care ne-au aruncat.. La câte abordări m-au sprijinit algoritmii ei... nici nu se pune problema s-o atac - să îmbogățesc cel mai bogat segment socio - profesional de pe planetă. Las´.. ”fiecare pasere pre limba ei...”. Mă voi mulțumi să-i analizez evoluția pe lumea asta. În dimensiunea cealaltă fac și atletism (fuga degeaba..) alerg pe cei de pe răbojul meu. :lol:
.......
Democrația este un ”haos” bine controlat ?!...
calauza
Site Admin
 
Mesaje: 85
Membru din: Sâm Mar 07, 2009 4:17 pm

Înapoi la Orice minune ține, mioritic..

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron