Copiere, copy-paste -ul universal

Copiere, copy-paste -ul universal

Mesajde calauza » Dum Oct 22, 2023 5:59 am

22.10.2023
... de când a fost inventată scrierea... ajuns industrie de jumulit resursele, bugetele oricărui stat, placă turnantă a traficului de orice, potlogăria posturilor în vârful ”satului” .. începând cu promovarea, studiile superioare, licența, masteratul, doctoratul.. multiplicarea formelor până la sufocarea unui stat, sufocarea planetei în care nimeni nu mai muncește ci trăncănește nimic deși e apt de muncă pentru planetă și omenire... Turnul Babel biblic.

Copierea tâmpă, industrială - indiferent de domeniu - de-a lungul timpului, cu foarte rare idei, inovații sau invenții prin care omenirea să facă salturi calitative. Iată impasul legilor, al pensiilor, al distribuirii valorilor, râsul- plânsul filozofic al orânduirilor, care mai de care mai penibile. Cu ce este superior un absolvent de poli, unui absolvent de medicină, unui absolvent de drept, de filozofie, unui absolvent de universitate, unui absolvent de militărie, unui absolvent de culte,.. cu toții au copiat de când există scrierea.... verificați (!). Rarii inventatori sau genii au fost uitați.

Acum, A.I. poate dovedi asta în timp foarte scurt, nu mai trebuiesc discuții, ”răutăcisme” devalizatoare ale unui stat... iar TINERII lumii au priceput asta.. de-aia sunt uciși sub diferite inginerii sociale care, dacă n-ar avea victime reale, ar fi niște giumbușlucuri media.

07.01.2023 .. vanități
Lucrările finale ale studenților și nu numai sunt direct proporționale și deopotrivă disprețuitoare cu vanitatea profesorului coordonator și valoarea instituției.

Câte sute de pagini de citare, folclorul emis de experiență, ce bibliografie (rețeaua de "idoli" a profesorului), dezinteresul, cinismul profesorului coordonator,... care acceptă sau impune TEMA (sau subiectul) fără să țintească și să urmărească realul, viitorul, binele.. în toate disciplinele.

(mai cu seamă în labirintul dreptului..care ar trebui îndreptat pentru o lume mai corectă).
calauza
Site Admin
 
Mesaje: 85
Membru din: Sâm Mar 07, 2009 4:17 pm

Re: Copiere, copy-paste -ul universal

Mesajde calauza » Joi Oct 26, 2023 12:04 am

26.10.2023
Ce a fost, a fost.

Au fost niște ani în care lăcomia și inconștiența sistemelor dar mai ales politicul (placa turnantă a răului) n-au analizat impactul asupra societății și au forțat bugetele statelor, sărăcirea lor pentru nimic, pentru non valoare.

Nu mai au rost războaiele de bani și vanități,.. așa a funcționat lumea sute de ani numai că, în ultima sută de ani, omenirea conștientă a fost târâtă în războaie de tot felul ANUME..

Dacă omenirea vrea să-și aleagă nerozi, își va alege nerozi dar efortul financiar al statelor, fără politic, democrații selective și religii bugetate va fi foarte mic și va aduce bunăstare tuturor statelor.

Soluția în problema copy paste este simplă, o amintesc:
Absolvenții să se poată angaja cu Foaia matricolă cu un salariu convenit cu unitatea angajatoare iar diploma de final să fie acordată numai după ce prezintă o soluție inovatoare la nivel mondial în disciplina pe care o alege, într-o lucrare simplă, de numai 50 de pagini (tipărită, digitalizată și online, fără balast).

Locul în care o susține va fi stabilit după legile globale, în (după) cataloage globale, pentru a preveni poluarea mediului. Se evită astfel și împovărarea statului care trebuie să susțină zeci milioane de xeroxuri umane.. în falȘ. ;)

PS. Mobilitatea umană poate să acorde (dificil dar poate) continuarea sau finalizarea studiilor la alte universități dar, aici, trebuie un studiu atent și o încercare de funcționare în cazurile de restante, repetări..

Ps. Când ”amendamentele” ajung să dea burse ”unora” cu medii sub 9 (nouă) se cheamă ... :mrgreen: .. național.
calauza
Site Admin
 
Mesaje: 85
Membru din: Sâm Mar 07, 2009 4:17 pm


Înapoi la Povestea vorbelor..

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator