Endometrioza - boala femeilor ~neiubite~

Endometrioza - boala femeilor ~neiubite~

Mesajde calauza » Dum Mar 03, 2024 7:06 am

03.03.2024 Endometrioza - boala femeilor ~neiubite~
... nu degeaba femeile ”care-și permit” stipulează (precizează) prin contract un număr de partide de sex SĂPTĂMÂNALE .. au aflat ele ce au aflat..

... femeile lipsite de iubire (sub toate formele) dar mai ales lipsite de sex cu partenerul stabil, soțul mai ales ... că aici nu mai e vorba nici măcar despre ”ingineriile sociale”.. ci CONSECINȚELE istoriei desconsiderării femeii practicată asiduu de o anumită instituție bugetată și super - super bogată și privilegiată.

Nu poți să pui o chestiune atât de intimă (dar importantă) pe tava dizabilităților și s-o duci în piață pentru că ajungem la o omenire bolnavă.. și niciun guvern sau societate nu poate susține TOT.

Mergeți la căldurică și meditați.. fiecare caz e UN CAZ.. nu sunt două la fel. Pisiciți-vă tradițional și obțineți-vă dreptul natural de a avea un soț (după ce sute de milioane au fost confiscați ”pentru” și ”prin”), o FAMILIE (pentru că ăsta e rostul și echilibrul vostru natural (din păcate e singurul).. Nu contează ce spun cei care spun ! Ei vor trăncăni oricum. Nu mai acceptați amantlâcul (iubita lu´, prietena lu´) ”pentru că”.. e un surogat care vă deșiră și vă împrăștie. Familie isteață ! Se poate.. greu, cu sacrificii dar se poate.

Nu e treaba nimănui altcuiva.. Nu duceți problemele femeilor în derizoriu.

Feminismul este dușmanul femeilor... Poate-ar trebui să dezvolt puțin, pentru mai multă înțelegere: feminismul, prin manifestările lui, este un fel de ”moartea pasiunii”. Dacă, până la mișcarea asta (ca și me too sau blm) femeile puteau fi încă admirate, stimate,.. de aici li s-au închis multe ”variante”.

Să întrebăm (pe bune) femeile enuite, indiene, evreice, musulmane, budiste... din toată lumea și din toate categoriile sociale, să facem o statistică (oarecum) și să gândim cine, de ce, cum și ce e de făcut..

Facem... faceți (!) că nu mai e cazul meu dar poate fi al puicilor mele (fiică și nepoată..).

Nu excludeți din studiu bărbați din fiecare categorie socio- profesională, naționalitate, etnie,... veți pricepe de ce cei fără școală sunt mai înțelepți. Asta trebuia să o facă ”femeia” de când a obținut dreptul de vot,.. pentru că atunci acumulările de toate felurile atinseseră un prag istoric al suportabilității. Ele în schimb, amărâtele, s-au bucurat de un loc de muncă din care să asigure pâinică puilor lor iar pentru ele ȘI ALTCEVA decât ”cratița, mătura și disprețul”..

Ps. Dacă vă refuză căsătoria (FAMILIA) legală.. (să zicem că nunta-i scumpă, cere timp și investiții) atunci ”pa și pusi..” nu vă uitați în urmă.. spre estul lumii sunt destui bărbați inteligenți și educați, singuri, care ar vrea pe cineva cu care să împartă viața, grijile. Da, este bine ca alesul să fie ”de pe strada ta„.. să-i cunoști obiceiurile, familia, preocupările, să-ți ajuți nația.., dar nu e cazul .. NU MAI E CAZUL.. să te cramponezi - sănătatea ta de femeie și procreatoare (după și alături de Tatăl Ceresc) este mai presus de oricare obiectiv. Căsătoria isteață este, pentru femeie și nu numai, echilibru, sănătate, liniște (pace), viață - nu le transformați din atitudini FEMININE în atitudini feministe... :oops:

Pps. E bine să știți, și de la mine, că a fi mamă nu este o experiență oarecare.. Calitățile firești, putințele, se reduc considerabil iar dacă nu aveți ajutor de la familie sau bani,.. e greu. Nu, nu vă bazați pe soț. Sunt mulți săritori dar de aici până la a fi îndemânatici sau rezistenți e drum lung dar e foarte important să fie acolo. Practic, ca persoană, vă înjumătățiți - nu, nu glumesc, nu vă înspăimânt. E bine să știți PREȚUL unui copilaș (chiar fără probleme) și prețul MATERNITĂȚII: cresc temerile, nesiguranța, nopțile nedormite, nervozitatea, lipsa experienței… gândurile vor fi mai ales la copilaș, la gospodărie, la soț, la job… e complicat dar dacă nu veți fi lovite precum Maica lui Iisus Hristos iar copiii vor avea viață lungă și sănătate,.. se cheamă că Tatăl Ceresc vă iubește.

Maternitatea, liniștea și cariera (jobul) sunt zâne capricioase dar fără ele viața e chiar mai complicată.

Ppps. necesar, nu neapărat obligatoriu dar.. când cel mai bun medic ginecolog din urbe îți spune, de față cu părinții, după un tratament hormonal - șoc ce costa .. COSTA: ”Doamne, ce ți-am făcut, copilă !” doar pentru că păream cam bleagă (introvertită la 20 de ani) ).. musai să te cam trezești.

ȘTIU cum se declanșează endometrioza - am fost obligată să aflu, să urmăresc.. ȘTIU și colegii mei de clasă, băieții care au vrut mereu să stea în spatele meu (banca a treia), mă pocneau în cap cu caietele lor cartonate dacă nu stăteam dreaptă să poată copia și care m-au protejat, nu m-au făcut niciodată să mă simt umilită de ceea ce nu puteam să previn, să opresc, să evit și nu aveam multe vini (responsabilități pentru asta).. poate doar că n-am știut și n-am putut mult timp SĂ-MI ASCULT PĂRINȚII, să mă feresc de frig, de apă rece, de răceli.. să mă hrănesc cum trebuie, să-mi controlez psihicul la vârsta aceea, să lipsesc de la școală dac-aș FI ȘTIUT când și mai ales CÂT TIMP... ȘTIU câte tratamente hormonale, ce fel și cât timp și cu ce consecințe am ”pătimit” de la cei mai buni medici ai urbei... până când cel mai elegant și controlat om în exprimare (tatăl meu) mi-a trântit o vulgaritate care m-a șocat, într-un context căruia nu-i mai putea face față din niciun punct de vedere: ”fă și tu ce fac toate fetele de vârsta ta..”. CE ? Că nu mă ducea mintea, societatea nu aproba, mersul lumii mi-l refuza, mie-mi părea de necrezut.. și așa am devenit ”analista mea”.

Dar a face din durere și suferință vina ”altora” mi se pare prea mult.
Viața înseamnă suferință .. Doamne ferește de câte poți ”duce”.. numai morții nu au dureri sau suferințe. Dacă nu se compară cu cele ale lui Iisus și Maicii sale.. e aproape binișor. Totul e CONSTRUCȚIE.. muncă, dăruire, construcție.. restul ți le mai ostoiește Tatăl Ceresc și rugăciunile, și ceva grijă pentru tine însăți. Și bărbații au probleme - consecințe.. e FACTURA de care vă tot trăncănesc. Acceptați-o și plătiți-o deștept.. nu vă revoltați... e o irosire, nu o soluție.

Le rânduiește Tatăl Ceresc după tainele Lui, nu ale noastre.. ´geaba revolte subiective.

****
Și-uite-așa, poate înțelegeți de ce alte etnii sau popoare își căsătoresc fetele, tinerii, devreme.. pentru că hormonii își fac treaba iar maturii au înțelepciunea să le asigure o viață sexuală și psihică normală, în norme morale,.. INDIFERENT de urletele albilor care-și transformă tinerii în psihopați, bolnavi, consumabile sau ucigași de semeni..

Pentru că.. ce altceva devine o fată (sau un băiat) în care fierb hormonii dar ei sunt obligați să urmeze IMORAL un curs "moral" de îmbogățit niște instituții și sisteme ?

Soluția ? Uite, am curaj.. fiecare alb și nu numai (CARE-ȘI IUBEȘTE COPIII) să-și căsătorească legal copila, copilul atunci când hormonii dau pe afară .. Ce urmează ? "Școală altfel" ... (că oricum nu sunt locuri și va fi o uriașă curățire a mediului pe foarte multe planuri) + o lege complexă care să țină seama de nevoile tinerilor, nu de averile instituțiilor sau industriilor manipulatoare sau /și profitoare. Oricum, divorțurile nu țin cont de nimic, orfelinatul nu ține cont de nimic, nimeni nu ține cont decât de propria avere... nu de puii noștri. Și, uitați-vă în istorie, literatură, artă.. ”ce-a fost întâi, nu e mai apoi”, prima dragoste” te bântuie veci, orfanii sau părăsiții își caută în veci părinții, avorturile se plătesc cumplit, aberații sociale și medicale, instabilitate și dezechilibre mie la sută.. Da, acei neștiutori de carte au mai multă minte decât majoritatea cultă, studioasă. Ce va rezulta ? O perioadă de bâlbâieli UMANE (animalele au legile lor, clare de necontestat).. cine vrea, vrea, cine nu, nu e obligat, avem A.I. și digitalizare pentru studii oriunde, oricând.. societatea noastră / voastră oricum nu e în stare să le creeze locuri de muncă ci doar ne stoarce deopotrivă și ne pune la zid sau în tranșee.

Da, am nepoată care se apropie de ”vârstă”.. ce vor face sau zice părinții ? Eu sunt PENTRU ca ea să-și conștientizeze existența, ”să se bage în seamă„, să știe ce vrea, să aleagă ce poate acum sau oricând.. are părinți s-o ajute, nu s-o transforme în consumabilă, clientă și pacientă ca să-și ”salveze” reputațiile, carierele..
calauza
Site Admin
 
Mesaje: 83
Membru din: Sâm Mar 07, 2009 4:17 pm

Înapoi la Igienă și sănătate

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron