Anemia pernicioasă

Anemia pernicioasă

Mesajde calauza » Mar Noi 14, 2023 8:10 pm

14.11.2023
Anemia pernicioasă

Nu-mi aduc aminte foarte bine.. aveam cam 24 de ani, mă pregăteam de căsătorie, făceam analizele și hopaaa !!

"Rămâi în spital - nici vorbă de căsătorie, copii sau alte chestii vreodată.. să vedem dacă-ți salvăm viața."

Sigur c-am rămas perplexă.. mai ales c-aveam un conflict "genetic" (de la geneză..) și pentru totdeauna cu medicii (neintenționat, instinctiv și ca o consecință).

Acum i se spune burn out.. dar tinerețea și nu numai mă pluteau prin viață cu multe zeci de ore suplimentare (de muncă) pe lună nici plătite nici recuperare (că ... ce să fac eu cu ele ?.. că n-am responsabilități); nu prea suportam carnea în alimentație (c-așa eram eu creată, aiurea.. la fiecare bucățică de carne era balamuc în familie) dar o mâncam bine în amestecuri (sarmale, salată de beuf, rar câte-o pulpiță bine prăjită..)..

Cert e că eram arestată în spital și trebuia să anulăm căsătoria.

Nu pot să descriu exact ce simțeam - nu simțeam de fapt mai nimic - tinerețea sau anemia.

Viitorul meu soț (și coleg), s-a încăpățânat să mă plictisească (deși avea interdicție), să vină zilnic la spital (ai mei erau departe) cu ORGANE DE PORC GRĂTAR (în sânge). Era rețeta mamei lui, Didina, o moldoveancă din Schei, de lângă Iași, cu numai patru clase - fie-i drumul lin că mult ne-am mai "iubit". Ea le gătea pe aragaz, el mi le aducea când venea la servici..
     În numai câteva zile eram oarecum pusă pe picioare și, cu puțin scandal (personalul medical îmi cânta prohodul.. că băiatul vrea să mă omoare) am ieșit din spital pe semnatură (ca și la alte diagnostice smintite).

La mintea mea (fără pregătire de specialitate și fără să înghit teoria lui B12 etc.), anemia pernicioasă este preludiul leucemiei.

Știu pericolul transmiterii de infecții (orice fel de infecții, între oricare parteneri om ÷ animal, om ÷ om) prin sânge dar nu mai aveam ce pierde.

Educația în familie a fost pentru carne procesată (fiartă, prăjită, gătită). Educația în școală a fost pentru carne procesată. Educația în alimentația în turism a fost pentru carne procesată.

Iată că am cunoscut grătarul din organe de porc ÎN SÂNGE (inimă, ficat, rinichi) în cea mai scăzută calitate a imunității pe care o puteam avea... m-am căsătorit (40 de ani dificili), am copii și nepoți, am ieșit la pensie la termen... tastez.

Și atunci,.. de ce nu se încearcă soluția asta naturală în situații limită ?!

Faceți analize odată pe an.. e doar puțin sânge. Faceți analize în paralel, la 2-3 centre.. (am cunoscut variante de falsificatori de analize dar și medici extraordinari care știau exact cât să se încreadă în analize și cât în istoricul pacientului.. ).

Și, mai ales, raportați-vă la Dumnezeu Tatăl căci,.. fără să fi fost credincioasă, "mi-a făcut cuib".. și pot scrie despre asta după ~ juma' de secol. Și Tatăl Ceresc, și diavolul, tot prin persoane lucrează..

27.02.2024 naturale.. străvechi dar naturale.. ia neamule de la „conspiraționiști” :lol: ..
... alergii în toaată țara !"
Cum ar fi să ne ajutăm cum făceam acum peste 40 de ani ?!.. cu rețete de la mamaia mea

De două ori pe săptămână, dimineața, pe stomacul gol, un gălbenuș de ou crud frecat cu o linguriță de miere. Ummmm !!

O fi o rețetă naturală străveche ? Oare și de aici vine vorba: "A-ți înghiți gălbenușul.." ?!
calauza
Site Admin
 
Mesaje: 83
Membru din: Sâm Mar 07, 2009 4:17 pm

Înapoi la Igienă și sănătate

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori

cron