Imunitate

Imunitate

Mesajde calauza » Sâm Oct 21, 2023 6:41 am

21.10.2023
Imunitate = rezistență la .. = rezistență la în timp..

I-au spus imunitate sau rezistență sau reziliență ca trei sferturi din populație să nu înțeleagă nimic ci să dea banii în vânt.

Imunitatea (rezistența) este acea însușire principală (fel de a fi sau de a răspunde la împrejurări), pe care o are fiecare om de pe pământ față de anumite chestii.

Un om de la polul nord va rezista mai mult la frig decât unul din România, India sau Africa. Unul din Afganistan va rezista mai mult la înfometare sau viață cumplită decât un român, francez sau american, .. și tot așa.

Un om care trăiește în mizerie e mult mai rezistent la UNELE boli decât cel care trăiește în curățenie.

Nu vă speriați de cuvinte.. sunt TOT ALEA de acum o sută de ani pe care le-au dat peste cap și le-au pus pene colorate,.. ca să păcălească.

Dacă tot citiți pe telefon ce postez, vedeți că există "www.dexonline.ro" care vă ajută rapid, de multe ori.

01.11.2023
Pupatul copiiilor interzis !

Cam așa a fost educația igienică de prin anii ´50, nu numai în România. Baaa.. ceaușismul interzisese (pe cale orală) și pupatul mâinii femeilor.. știau ei ce știau..

Acumaaaa... după ce știți ce practicI sexuale aveți, ce obiceiuri aveți dar și ce ”servicii„ sexuale solicitați, ce se practică prin lume și ce ați văzut pe n´șpe canale tv sau online că practică alții... mai aveți curaj să vă pupați copiii sau să lăsați pe alții să vi-i pupe cu microbii lor ?! E treaba familiei, a bunicilor, a părinților, la ce pericole își supun copiii.

Iar copiii merg la creșe, grădinițe, școli, parcuri de joacă, universități, magazine, spitale,.. O mască, un vaccin anti jeg, anti practici sexuale deviante, a pupatului copiiiilor,.. sunt glume cinice, sinistre pe bugetele statelor.... pentru că ”ei” ȘTIU că n-au decât efecte adverse.

Ați lăsa educația sexuală pe mâna oricui ?!
N-ați auzit, citit, văzut ce orori au fost practicate (de toate clasele sociale, materiale, profesionale, vocaționale,..) asupra copiiilor din cele mai vechi timpuri, contemporane cu epidemiile și mortalitatea infantilă ?

La ce mai sunt bune vaccinurile și medicamentele în cazul nerespectării - cât de cât - a IGIENEI și a unor reguli de comportament igienic care începe cu spălatul pe mâini dar se oprește la viața în devălmășie cu animalele (în aceeași casă) ?! Microbii și virușii animali sunt devastatori și circulă prin OAMENI (copii și maturi) în toate spațiile, la oameni și animale folositoare hranei.. E un cerc vicios despre care nimeni nu vă vorbește la televizor (care ajunge în toate casele, până în vârf de munte sau pe vapoare) sau prin ziare pentru că este vorba despre boli care înseamnă bani mulți pentru unii..

E un consum de neconceput de resurse și un risc extraordinar de greșeli deoarece combinațiile de microbi și viruși sunt fără număr, fără logică iar tainele le deține numai Dumnezeu Tatăl care știe tot și a dat oarecare indicație (Poruncă) pe care fiecare o administrează cum are chef până dă de administratorul ”mic, negru și urât” (diavolul, boala, moartea..). Prin familie, religiile, societățile, au vrut să oprească și să administreze bolile, transmiterea lor dar și aici ”valorile” s-au dus de-a dura din cauza lăcomiei, a sărăciei.. care nu se uita la jeg, la pericole..

Noi am învățat IGIENA la școală, începând cu clasa întâi, an de an dar și în familii.
Fiți liniștiți,.. tipăriturile porno heliografiate circulau și atunci.. prin școli. Prima, pe care familia n-a putut-o cenzura, am studiat-o cu atenție în clasa a patra, în ore.. când, fără să pricep cam ce se petrece (tema era ”acrobații la circ” am pufnit în râs iar învățătoarea a confiscat-o și a dus-o... la cancelarie. Nu s-a făcut un scandal pe tema asta.. ”Elevul Dima dintr-a șaptea” ca și „Pisica în cizme” erau roase de toate colegele.. tot în ore (nu în pauze) dar la mine n-au ajuns.. asta e, trebuie să mai și pierzi.. :lol:

25.11.2023
Platforme bizare ..

... pe responsabilitatea MEA (taxe, impozite, inflație, bugete,..)

Toți cei care solicită lucrători străini, să aibă personal specializat care să-i preia, transporte, predea,... expulzare la nevoie.

Pentru că aceia vin cu bagaj biologic cumplit de unde vin (bacterii, microbi, viruși de lepră, holeră, variolă,... neeradicate încă la ei acasă) pentru care europenii nu au imunitate dar sunt sprayați cu antigripale dăunătoare.. Sunt probleme mari continentale pe care, numai dacă nu vrei, nu le vezi.

Nu statul român trebuie să-i administreze, nu statul are profit.

03.12.2023 ... vin puhoaie..
.. cum pot, cu ce pot, cu cine pot.. EI AU DREPTURI.
Nu le face nimeni examen epidemiologic ca să știe (măcar ei între ei) cu ce boli, microbi, viruși, epidemii... VIN sau stau în tabere.
Sunt preluați sau risipiți continental cu tot acest "bagaj biologic" (boli neeradicate în statele lor) și se lipesc... UNDE ?!..
... Pe mâncarea europenilor, la mâncarea europenilor, gătesc europenilor, transportă mâncarea europenilor... FĂRĂ ca cineva să sesizeze coșmarul epidemiologic (microbii, virușii, epidemiile,..).
Iar pe fundalul societății se aude un șlagăr tâmp: " a n'șpea variantă de împerechere a unor entități fluide, nevăzute, necunoscute dar intuite pe foarte mulți bani.. ".

11.12.2023 ... fără supărare..
Cei crescuți în igienă (curățenie) au cu totul altă imunitate (rezistență) decât cei crescuți în murdărie sau lângă (cu) bălegar sau boli grave.

Microbii sunt diferiți, rezistența e diferită.. de aici și combinațiile și soarta decisă de Dumnezeu Tatăl prin căsătorii mixte, familii lărgite, găști, aventuri sau "nosocomiale".

Cum s-ar zice.. ASTA E... fiecăruia i se pare că alege.

Toate se învață prin acumulări (învățări, repetări,..) succesive, nu dintr-o dată pentru că rareori rămân în cap din prima. Prima a fost hipermanganatul de potasiu cu / în care ai mei m-au infuzat, îmbălsămat de mică ”pentru că”.. apoi a fost igiena strictă a casei și persoanelor ”pentru că”, apoi au fost urletele doctoriței indiene care mă vaccina anti holeric și antivariolic .. când m-a văzut mușcată de maimuțica mea (Cico din poze.. când o supăram) iar ultima, care le-a pus capac tuturor, a fost atenționarea doamnei Oberveger (vecina mea evreică ce nu plecase încă în ”paradis” și care-mi știa parcursul igienic (aplicat și fiicei sale și întregii colonii)): ”să nu-ți crești fiica (abia născută) așa cum v-am crescut noi pe voi.. că e o mare greșeală. Las-o, așa cum o las eu pe Inna noastră ACUM, să ia piersica de jos și s-o șteargă puțin dacă acolo n-au trecut animale..”.

Viața a făcut-o oricum căci ce sunt, până la urmă, creșele, grădinițele, comunitățile de orice fel ? Incubatoare de.. rezistă cine rezistă..
Doamne ajută-ne, Doamne ferește-ne !
calauza
Site Admin
 
Mesaje: 83
Membru din: Sâm Mar 07, 2009 4:17 pm

Înapoi la Igienă și sănătate

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori

cron