21.11.2023
Dacă erați atente la ore (presupun că sunt mai mult tinere aici), tot ce scriu eu, era demult în mințile voastre dar, cum persoane (vedeți, folosesc tot mai rar cuvântul "oameni") ANUME intenționate au tras de voi ba cu sport, ba cu "vocaționale", ba cu una sau cu alta, ca mamă și bunică ȘTIU că nu aveți cum să faceți față și abandonați - pentru vanitățile altora - taman școala, manualele.
Să ne întoarcem la subiect - cu precizarea că eu vă dau noțiuni de bază, într-un limbaj accesibil (ușor de înțeles) și vă spun mereu VERIFICAȚI. Aveți acum surse de informare super, căutați-le pe cele mai simple, logice de pe net, vorbiți cu familia voastră.. Cu cât explicațiile sunt mai complicate, cu atât adevărul este mai ascuns printre cuvinte "pentru că" (interese). Și vă mai spun ceva.. după ce citiți o idee, cu atenție pe punctuație, faceți un fel de gimnastică a minții și duceți o exprimare de-a mea mai departe.. încercați să înțelegeți ce am vrut să spun și de ce, căutați pe net desene, explicații.. nu vă lăsați.. Azi înțelegeți puțin, mâine încă puțin,.. și tot așa.
Sânii sunt GLANDE. adică nu sunt mușchi, carne sau oase. E acolo un amestec ciudat de vase de sânge, nervi, ciorchini de glănduțe.. toate foarte fragile. Fac parte, dacă-mi amintesc bine, dintr-un sistem (un aparat) numit limfatic ce ajută întregul organism al unei ființe să funcționeze. Toți sânii sunt frumoși așa cum sunt sau nu sunt ei și nu ar trebui sprijiniți cu sutiene (mai ales din plastic) decât la eforturi mari, sport sau când, sub ei, un creion pus orizontal stă (nu cade).
Pentru că nu sunt mușchi, nici carne, nici grăsime ci GLANDE pregătite (CREATE) pentru alăptarea unui copil nou născut, sânii nu trebuie agresați NICIODATĂ: nici striviți, nici strânși, nici mușcați sau supți de un adult, ba.. dacă sunt mărișori evitați să dormiți pe burtă (pe ei), mai ales când sunteți la ciclu și ei se măresc... nu sunt mingi ergonomice. Când terminați dușul și vă ungeți cu creme (atenție la creme sau uleiuri.. toate intră adânc în piele), nu uitați să ungeți ușor și sânii.. Mai ales la ciclu, când se măresc puțin, au nevoie de creme pentru elasticitate. Soțul sau partenerul care nu pricepe că sânii pot fi DOAR mângâiați ușor, ar trebui dus la instructaj de specialitate.
Când veți naște și veți alăpta, veți afla mai multe tehnici, după felul vostru și al copilului DAR sânii nu-și pierd niciodată fragilitatea și sunt cea mai expusă glandă.
Orice stricăciune a unei glande dă peste cap întregul trup (corp).
”Șeful” sistemului limfatic, ȘI al glandelor, e Creatorul, Tatăl Ceresc. De aceea diagnosticele sunt aproape "dat în bobi" iar multe tratamente sunt "cam pe lângă"...
Nu vă jucați cu trupurile și mințile voastre, nu sunt reciclabile. Somnul, hrana, liniștea sunt esențiale.. părinții nu măcăne "a prost sau depășit" ci "a spaimă" pentru voi.
Citiți într-o carte de anatomia și fiziologia omului SISTEMUL LIMFATIC și încercați să-l înțelegeți. Prin sistemul limfatic vin "facturile".. de plată ale păcatelor - totul e tehnica Dumnezeirii.. limfa scaldă tot.
Sensibilitățile pot fi moștenite (genetic), cancerele nu. Cele mai multe investigații asupra sânilor se fac prin manevre care - pot chiar și numai ele -distruge sânii.
PS. Un "ștefănescu" (alerga-l-ar pe unde e..) al unui spital care nu mai există acum a vrut să-mi facă biopsie pentru "cancer" deși toate semnele presupuneau o sarcină care nu ieșea la analize. Ceasul rău / pisica neagră,.. o asistentă mi-a lăsat mie fișa că se grăbea iar eu, cititoare bună, am studiat-o și m-am văzut programată - fără acord - la operație. Evident că i-am făcut circ babalâcului și,...
Sfântul să-l vegheze pe dl. dr. Drâmbăreanu Dorin care a avut răbdarea și profesionalismul să descopere sarcina (și deținea tainele ganglionilor înainte de orice ecografie) care are acum 44 de ani și e mamă.
Da, e o vâltoare medicală globală ca în toate.. lăcomia, banii,.. nu contează victimele... nu vă lăsați.
Primul care mi-a spus că e sarcină a fost tatăl meu,.. cam la fel de băgător de seamă ca mine (sau eu ca el). Pentru că tot știa familia despre cancerul diagnosticat, a avut curiozitatea să mă examineze fără să-mi dau seama (la revelion) și mi-a zis scurt: "da, ai cancer dar cu ochi".