Pentru o pace mondială..

Pentru o pace mondială..

Mesajde calauza » Sâm Oct 14, 2023 4:45 pm

80 de ani nu înseamnă nimic în economia vieții dar ingineriile genetice și / sau  sociale și politice au făcut prea multe victime despre care generația mea știe destule. Unii se joacă încă cu ele, sacrifică inutil populații care pot reface planeta conștient, cu grijă, pentru că acum au și cunoștințe, și unelte deștepte... și toate populațiile lumii au nevoie de pace, hrană, apă, adăpost, teritorii și ceva de muncă să nu înnebunească.
     Statul israelian și cel palestinian au fost unul dintre aceste experimente... emblematic. Nu știu câți dintre pământenii informați au băgat de seamă că toți acei supuși experimentului sunt oameni - nu șobolani, nu maimuțe... ci oameni ca toți oamenii.
     Indiferent ce vini ancestrale poartă în soarta lor, nu e treaba oamenilor să-și bată joc de ei și să-i ucidă cu intenție pentru continuarea experimentului.
     Miturile și istoriile, cultura și turismul țesute în jurul lor vor rămâne în istoria lor și a lumii DAR statul Israel trebuie mutat de acolo și ajutat să se recupereze în SUA.
     SUA e destul de mare și de tânără, a beneficiat de toate creierele și eforturile lumii să se dezvolte, poate să acorde unei civilizații deosebite un spațiu la un ocean și să-i ajute. Să lase Palestina la locul ei, la acăsica ei, între frații ei și să dea o șansă Israelului care n-a dormit de când sunt eu pe lume... pentru că am copilărit între evrei, i-am studiat (cât am putut), i-am văzut plecând de la o situație oarecum privilegiată între noi, la noi, spre o speranță care s-a vădit a fi un purgatoriu.
     Cineva îi urăște dar nu eu. Eu îi știu și de buni și de răi dar răul nu mi-a venit niciodată de la ei ci de la ai mei, de sânge ai mei... pentru că "răul te face bine", te șlefuiește. Depinde de tine ce cărare alegi: umană (toleranță cu bun simț și responsabilitate) sau animală (răzbunarea milenară, viața canibală). Dumnezeu Tatăl decide dacă-l chemi, Sfântul Duh te monitorizează dacă-l chemi.
     Deci: faceți loc statului evreu, redați locul statului palestinian.. merită și ei un somn liniștit după aproape 100 de ani.

24.03.2024 ... ei TREBUIE să trăiască !.. nu pentru că l-au dat pe EL și un sistem întreg de valori noi, cu putință
... pe înțelesul vremurilor de azi ci pentru că sunt oameni asemenea nouă, chinezilor, indienilor, enuiților, africanilor, arabilor și tuturor corcirilor (amestecurilor) de tot felul iar Dumnezeul unic (Tatăl nostru) i-a creat pe planeta asta și le-a îngăduit evoluția după felul lor.

Nu, nu suntem ”chipul și asemănarea” Creatorului (uitați-vă în jur, în oglinzi sau știri, scrieri de tot felul..) ci suntem creațiile Dumnezeului unic pe planeta pe care ne-a dat-o spre administrare - muncă și administrare.

Răul (diavolul) pe care-l alegem ca unealtă - unii împotriva altora (pentru fițe și halucinații sau vanități de grup) - nu este voia Tatălui ci a echipei din ”subteran”...

Slavă Tatălui nostru (Tatălui Ceresc, Dumnezeului unic) și PACE pentru omenire !

Ps. Da, recunosc, ei știu (ca mulți alții) să valorifice și nisipul, sunt capabili de lucruri mărețe dar și de rău (omenește) de aceea militez pentru un spațiu uriaș pentru o națiune mică dar măreață prin realizări și disciplină. În urma lor rămân multe națiuni care trebuie să demonstreze.. prin PACE, la ”acăsica” lor. Este loc pentru toată lumea dacă nu ne suim unii în capul celorlalți și nu ne ucidem între noi ca animalele pentru nimic sau halucinații.

Da, am auzit cu urechile mele, de câteva ori, în mânăstiri ortodoxe cu renume, instigarea la ură împotriva evreilor, a masonilor, a tuturor acelora care sunt ”altfel„ – nici vorbă despre toleranță, despre lucrurile bune aduse în societate de eforturile sau despre relele făcute de aceștia din care societatea (cel puțin) a evoluat sau a învățat...

Atunci mi s-a cutremurat prima oară gândirea, ipocrizia religioasă de ”tip nou” numită toleranță ortodoxă… care n-avea nicio legătură cu pacea, înțelegerea, armonia.

Să auzi mereu un mare duhovnic bufnind a ură rasială sau să promoveze ne spălarea, ne igiena și nu numai… în slujbe religioase la care participau sute de tineri mereu… îți sufocă orice încercare de pace cu sine (cu tine). Pleci năuc, rumegi lucrurile pic cu pic către casă, ani,.. nu pricepi ce a vrut să fie asta și cum de nu sunt duși cu ”ingineria socială” la muncă și căsătorii.

Pușcăria e o oroare păguboasă (pentru oricare stat) care nu vindecă, nu educă ci distruge și puținul uman (moral).. că nu l-om aștepta de la câini.

10.07.2024 ... despre bine / ŕău și inginerii sociale

Se tot vorbește "despre" cu diferite accente sau semantică. Pentru dezambiguizare (lămurire, tălmăcire, interpretare..)... CINE au fost inginerii care au stabilit ACEL loc pentru acel stat, ghimpe în inima islamului ? Să putem deduce, logic, cine are pe conștiință sutele de mii de tineri morți permanent..(inafara afaceriștilor cu "bomboane").
calauza
Site Admin
 
Mesaje: 85
Membru din: Sâm Mar 07, 2009 4:17 pm

Re: Insist ! Pentru o pace mondială..

Mesajde calauza » Lun Oct 16, 2023 5:22 am

16.10.2023
De la un ocean la altul, pe la mijlocul SUA, evreii vor reuși să facă ce n-ar mai putea face în fâșiuța de neliniște sufocantă de acum nici peste o sută de ani iar nesomnul de 80 de ani le-a cam ajuns. De la est la vest, iei din fiecare stat o suprafață oarecare care să traverseze și să ofere AER și PACE, HRANĂ și ACĂSICĂ pentru un popor inventiv, căutător, constructor..

Sunt întreprinzători, expansivi (reținuți), ar face minuni acolo. Și cred că toată planeta i-ar ajuta într-o construcție nouă, uriașă, aducătoare de pace mondială. Toți banii care acum ucid intenționat milioane de oameni ar fi mobilizați pentru noul stat Israel, care, în formatul administrativ al SUA și-ar păstra denumirea.

E păcat să stochezi banii într-o urgie lacomă și criminală în loc să construiești cu ei - BINELE - câte zile ai. Evreii, acolo, ar unge la suflet o națiune care-și caută liantul.

29.10.2023
Da, aud murmure, cârcotiri că "palestinienii" vor rămâne cu minunea creată de israelieni.. da, vor rămâne cu o reparație care nu se poate compara cu oferta de șanse și dezvoltare în SUA a israelienilor.

Și afganii au rămas cu "niște" și sunt la fel de cruzi cu ai lor.. n-au priceput nimic dar sunt între ai lor, cu liniștea pe care-i duce mintea s-o administreze.
calauza
Site Admin
 
Mesaje: 85
Membru din: Sâm Mar 07, 2009 4:17 pm


Înapoi la Faceți loc statului evreu !

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron