Pentru o pace mondială..

Pentru o pace mondială..

Mesajde calauza » Sâm Oct 14, 2023 4:45 pm

80 de ani nu înseamnă nimic în economia vieții dar ingineriile genetice și / sau  sociale și politice au făcut prea multe victime despre care generația mea știe destule. Unii se joacă încă cu ele, sacrifică inutil populații care pot reface planeta conștient, cu grijă, pentru că acum au și cunoștințe, și unelte deștepte... și toate populațiile lumii au nevoie de pace, hrană, apă, adăpost, teritorii și ceva de muncă să nu înnebunească.
     Statul israelian și cel palestinian au fost unul dintre aceste experimente... emblematic. Nu știu câți dintre pământenii informați au băgat de seamă că toți acei supuși experimentului sunt oameni - nu șobolani, nu maimuțe... ci oameni ca toți oamenii.
     Indiferent ce vini ancestrale poartă în soarta lor, nu e treaba oamenilor să-și bată joc de ei și să-i ucidă cu intenție pentru continuarea experimentului.
     Miturile și istoriile, cultura și turismul țesute în jurul lor vor rămâne în istoria lor și a lumii DAR statul Israel trebuie mutat de acolo și ajutat să se recupereze în SUA.
     SUA e destul de mare și de tânără, a beneficiat de toate creierele și eforturile lumii să se dezvolte, poate să acorde unei civilizații deosebite un spațiu la un ocean și să-i ajute. Să lase Palestina la locul ei, la acăsica ei, între frații ei și să dea o șansă Israelului care n-a dormit de când sunt eu pe lume... pentru că am copilărit între evrei, i-am studiat (cât am putut), i-am văzut plecând de la o situație oarecum privilegiată între noi, la noi, spre o speranță care s-a vădit a fi un purgatoriu.
     Cineva îi urăște dar nu eu. Eu îi știu și de buni și de răi dar răul nu mi-a venit niciodată de la ei ci de la ai mei, de sânge ai mei... pentru că "răul te face bine", te șlefuiește. Depinde de tine ce cărare alegi: umană (toleranță cu bun simț și responsabilitate) sau animală (răzbunarea milenară, viața canibală). Dumnezeu Tatăl decide dacă-l chemi, Sfântul Duh te monitorizează dacă-l chemi.
     Deci: faceți loc statului evreu, redați locul statului palestinian.. merită și ei un somn liniștit după aproape 100 de ani.
calauza
Site Admin
 
Mesaje: 75
Membru din: Sâm Mar 07, 2009 4:17 pm

Re: Insist ! Pentru o pace mondială..

Mesajde calauza » Lun Oct 16, 2023 5:22 am

16.10.2023
De la un ocean la altul, pe la mijlocul SUA, evreii vor reuși să facă ce n-ar mai putea face în fâșiuța de neliniște sufocantă de acum nici peste o sută de ani iar nesomnul de 80 de ani le-a cam ajuns. De la est la vest, iei din fiecare stat o suprafață oarecare care să traverseze și să ofere AER și PACE, HRANĂ și ACĂSICĂ pentru un popor inventiv, căutător, constructor..

Sunt întreprinzători, expansivi (reținuți), ar face minuni acolo. Și cred că toată planeta i-ar ajuta într-o construcție nouă, uriașă, aducătoare de pace mondială. Toți banii care acum ucid intenționat milioane de oameni ar fi mobilizați pentru noul stat Israel, care, în formatul administrativ al SUA și-ar păstra denumirea.

E păcat să stochezi banii într-o urgie lacomă și criminală în loc să construiești cu ei - BINELE - câte zile ai. Evreii, acolo, ar unge la suflet o națiune care-și caută liantul.

29.10.2023
Da, aud murmure, cârcotiri că "palestinienii" vor rămâne cu minunea creată de israelieni.. da, vor rămâne cu o reparație care nu se poate compara cu oferta de șanse și dezvoltare în SUA a israelienilor.

Și afganii au rămas cu "niște" și sunt la fel de cruzi cu ai lor.. n-au priceput nimic dar sunt între ai lor, cu liniștea pe care-i duce mintea s-o administreze.
calauza
Site Admin
 
Mesaje: 75
Membru din: Sâm Mar 07, 2009 4:17 pm


Înapoi la Faceți loc statului evreu !

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron