Una câte una.. (pagina 2) - cronologic.. de obicei

Una câte una.. (pagina 2) - cronologic.. de obicei

Mesajde calauza » Sâm Noi 11, 2023 6:53 am

11.11.2023
Vedem ce ne rezervă ”scenariștii”..
Doamne ferește-i pe ai mei !

*****
Nu tot ce ”amendez” pe FB preiau aici. Unele chiar mă obosesc prin consumul INUTIL de energie. La urma - urmei, fiecare trăiește și culege cam cum i-au așternut străbunii, ”echipa” pe care și-a ales-o sau chiar el înșiși. De ce m-aș pune curmeziș ?! Eu deschid doar căi de gândire pe care le socotesc bune, simple, spre verificare multidisciplinară - atâta tot.

Și mulțumesc FB pentru ce nici nu și-a închipuit că va realiza.. Bun sau rău, a trezit minți, on-line, cu muuuult mai mult decât oricare educație.

19.11.2023
Da, e al doilea semnal că-mi ”depășesc atribuțiile”.. de data asta de la platforma mea. Fie că mi-e dat ”tehnic” de platformă (forumul meu care, probabil, va muri odată cu mine.. eterul a preluat tot, va filtra și va face cum crede el), fie de entități negative sau pozitive, e semn că trebuie să mă opresc la ghidușii FB, așa cum îi place acesteia. Oricum, îmi pare că acumularea cantitativă s-a produs, vine (a venit) peste noi saltul calitativ, logic.

Nu prea mai am chef să mă exprim pe altă platformă, poate ar suna a redundanță pe care o văd schimonosită la mulți alți bunici lacomi care nu mai știu cum să se reinventeze după ce s-au reinventat de n´șpe ori (știu eu) pentru putere și bani..

Eu nu-MI mai fac față (mie însămi,.. ca să subliniez),.. pur și simplu. Oare puteți înțelege ? Nu ? Nici nu trebuie.. :roll: .. sunt filozofii de pensionar.

Ce va fi, va fi..
calauza
Site Admin
 
Mesaje: 72
Membru din: Sâm Mar 07, 2009 4:17 pm

Înapoi la Una câte una..

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron